Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szczęśliwe singielki czyli MY :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-25, 19:52   #2912
_Magda
BAN stały

Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Ale coś Wam powiem kochane. Nie można szukać sobie na siłę chłopa, bo inni są w zwiazkach, a ja nie, bo na singielkę/singla patrzy się krzywo, jak na niepełnowartościowy produkt (wybaczcie te mocne slowa, ale ja nie raz odczułam takie podejście innych i jak słyszę, że jestem dziwna/wredna bom sama to mnie ogarnia tylko litość dla takich ).
.
Rozumiem Cię.Pamiętam jak kiedyś się zdziwiłam i to mega,gdy na zajęciach prowadząca spytała co sobie pomyślimy o kobiecie tam iluś letniej która nie ma faceta i ja pomyślałam sobie coś w stylu,że nie trafiła na odpowiedniego,a tymczasem zaczęły padać odpowiedzi "stara panna","że musi być wredna,że nikt jej nie chciał" Wiecie w jakim szoku byłam?No bo same baby(taki kierunek ),w dodatku jak się by wydawało skoro studentki,mamu XXI wiek i inne takie to można się czegoś więcej spodziewać nie?A tu zonk Byłam wtedy bardzo rozczarowana...

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
A wiesz, ze ja też się przyzwyczajam.. ?
Ostatnio mam tylko powodzenia u Panów z piwem pod sklepem spożywczym. Albo u takich co potrafią tylko wstydu zrobić na ulicy krzycząc coś za Toba.
Nie no ale cieszmy się z tego co mamy
Patrz jak trafiłaś Coś niecoś z Ahi o podrywach podsklepowopodobnych gadałam niedawno.Ja tam nawet takiego powodzenia nie mam Czemu się tym nie martwie?

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Zaprosim, zaprosim. Miasto pokażem, wstydu narobim

No!Trzymam za słowo
Cytat:
Najłatwiej wszystko na mnie zwalić

To ja sie odwdzięczę i zwalę na Ciebie to, że teraz polecę podgrzać sobie do temperatury pokojowej kolejna szklankę mojego ukochanego narkotyku - peeepsiii
A ja sobie zimna pije sesesese

Cytat:
No pacz Pod sklepem z piwem jeszcze męża nie szukałam, a na ciągnące sie za mną krzyki nie reaguję - może robię wielki zyciowy błąd? Może powinnam sie wybrać do Biedronki?
No ja z tą Biedronką to się ciągle zastanawiam co w tym złego było
A jakby taka sama sytuacja była np w Zarze albo jakimś Diorze to byłoby inaczej?Nie rozumie
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora