2013-03-30, 10:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Dzień dobry 
Nie nadrobię nie dam rady. Swoją drogą tempo jest na prawdę powalające - jak tam dalej pójdzie, to za dwa tygodnie kolejny wątek. 
Ciut ta przeleciłam i widziałam, że pisałyście między innymi o grawerach. My chcemy na pewno i od dawna mamy wybrany. Specyficzny jest, nie popularny, ale.. bardzo nam się podoba.
Będzie to: Umowa... to umowa. 
Do kropeczek na jednej, po kropeczkach na drugiej. A i serduszka maleńkie na przed i po.
Matko laski jak y się z TŻ przez ostatnie dwa dni złazili po sklepach. Żeby Was nie skłamać, chyba z czterdzieści sukienek przymierzyła i już straciłam nadzieję na cokolwiek. 
Aż tu wczoraj, jednej nieznany i wcześniej sklep i.. kupiłam! 
I myślę, że trafiłam idealnie. Ma wszystko co powinna mieć, jest ładna, klasyczna, odpowiednia do roli świadkowej , a przy tym ma trochę charakterku. 
Jedyny minus, brak jej koloru - a ja lubię kolory. Jest czarno biała, ale.. na prawdę miałam już dość szukania, więc postanowiłam wziąć tą, a coś pokombinować z dodatkami - torebką i paznokciami. 
Wczoraj z TŻ padliśmy dość wcześniej - instensywny to był tydzień. A dzisiaj nie moglimy się obudzić. 
Śniadanko zjedzone, zaraz lecimy na zakupy na targ, później sprzątanko i jak dobrze pójdzie to romantyczny wieczór we dwoje - chociaż na to nie wiem czy starczy czasu i sił. 
Udanej soboty, a i.. WESOŁYCH ŚWIĄT!.
Czas edycji: 2013-03-30 o 10:54
|
|
|