Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świadoma pielęgnacja a coraz gorszy stan włosów. Prośba o pomoc..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 15:58   #16
chimay
Zakorzenienie

Dot.: Świadoma pielęgnacja a coraz gorszy stan włosów. Prośba o pomoc..

Cytat:
Napisane przez Izabell123 Pokaż wiadomość
dziękuję Wam pięknie za odpowiedzi
może rzeczywiście cały problem moich włosów tkwi w tym, że chcę dla nich za dobrze
zgodnie z Waszymi radami, nieco podetnę końcówki i zdecydowanie uproszczę mój pielęgnacyjny rytuał..

Może mogłybyście polecić mi sprawdzone, skuteczne kosmetyki czy półprodukty supernawilżające? w mojej kolekcji na użycie czekają dwie maski Planata Organica: Toskańska i złota Ajurwedyjska.
Dopiero uczę się samodzielnie czytać składy, mam więc nadzieję, że nie są one przeładowane proteinami..

Planuję kupić maski NaturVital oraz Bioeticę, a także którąś z masek BingoSpa. Może jeszcze jakieś sugestie Moje Drogie?
Ja polecam NaturVital, jeszcze nie widziałam, żeby komuś nie pasowała, chociaż pewnie znajdą się wyjątki. Bingo Spa i wszelkie tanie, duże maski u mnie się nie sprawdziły niestety, chociaż Bioetika mnie kusi. Podobnie rozczarowują mnie rosyjskie maski, są dla mnie za lekkie, nawet na zdrowych włosach. Trzeba próbować
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując