Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wyjazd erasmus
Wątek: wyjazd erasmus
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-02, 09:03   #11
Indya
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Indya
Dot.: wyjazd erasmus

Cytat:
Napisane przez ntika Pokaż wiadomość
No mam taką nadzieję, że będą tam na uczelni dawać mi fory Co do wycieczek to liczę, że może uczelnia będzie jakieś organizować, ale zawsze można jakoś grupowo podróżować, wtedy jest taniej i też bezpieczniej
Zazwyczaj Erasmusi mają świetnie czas zorganizowany Na sam początek organizuje się dla nich specjalne imprezy w różnych klubach, żeby się poznać a później milion wycieczek po całym kraju. Moi znajomi Erasmusi z Poznania objechali Kraków, Tatry, nad morzem byli. A oprócz tego wyskakiwali często na różne warsztaty na wieś, gdzieś bliżej, ogniska, zabawy... Nie ma szans się nudzić, a wszystko to jest organizowane specjalnie dla Erasmusów

Moja koleżanka z Polski jest teraz na Erasmusie w Toledo i nieraz mi pisze "słuchaj, wpadłabym ale w ten weekend jestem w Barcelonie, w następny w Madrycie a później w Cuence..."

O Erasmusach słyszałam już tyle historii... sporo też poznałam i generalnie jest to trochę nauki ale głównie świetna wymiana kulturowa, niekończące się podróże, przygody i niezapomniani ludzie.
Indya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując