2013-04-02, 09:03
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: wyjazd erasmus
Cytat:
Napisane przez ntika
No mam taką nadzieję, że będą tam na uczelni dawać mi fory  Co do wycieczek to liczę, że może uczelnia będzie jakieś organizować, ale zawsze można jakoś grupowo podróżować, wtedy jest taniej i też bezpieczniej 
|
Zazwyczaj Erasmusi mają świetnie czas zorganizowany Na sam początek organizuje się dla nich specjalne imprezy w różnych klubach, żeby się poznać a później milion wycieczek po całym kraju. Moi znajomi Erasmusi z Poznania objechali Kraków, Tatry, nad morzem byli. A oprócz tego wyskakiwali często na różne warsztaty na wieś, gdzieś bliżej, ogniska, zabawy... Nie ma szans się nudzić, a wszystko to jest organizowane specjalnie dla Erasmusów 
Moja koleżanka z Polski jest teraz na Erasmusie w Toledo i nieraz mi pisze "słuchaj, wpadłabym ale w ten weekend jestem w Barcelonie, w następny w Madrycie a później w Cuence..."
O Erasmusach słyszałam już tyle historii... sporo też poznałam i generalnie jest to trochę nauki ale głównie świetna wymiana kulturowa, niekończące się podróże, przygody i niezapomniani ludzie.
|
|
|