2013-04-02, 14:59
|
|
Raczkowanie
|
Mamuśki które się zaniedbały walczą o nową figurę!
Hej dziewczyny chciałabym rozpocząć nowy wątek, bo zeszłoroczny wątek bardzo podupadł i liczę że nowe odchudzanie, nowe kobietki dadzą sobie nawzajem siłę na utratę zbędnych kilogramów.
Chciałabym by ten wątek opierał się bardziej na zdrowym odżywianiu z dużą ilością ruchu a w konsekwencji utratą tłuszczyku 
Zapraszam do działania wszystkie MAMUŚKI które zaniedbały się i teraz chcą znów wrócić do formy.
Chciałabym byśmy dzieliły się tutaj naszym menu, raz w tygodniu się ważymy, mierzymy i cieszymy z sukcesów, a póki co czeka nas ciężka praca. POWODZENIA 
A teraz kilka słów o mnie
Mam 32 lata, jestem mamą prawie 5 latka, nie pracuję, ale się nie obijam bo wiadomo jak to w domu jest wiele do zrobienia. Od czasu ciąży zmagam się z nadwagą (w ciąży przed porodem ważyłam 100kg, a przed ciążą maksymalnie 72, wcześniej 68). W zeszłym roku udało mi się zrzucić 16kg, doszłam do wagi 74kg, nawet jakiś czas utrzymałam wagę (jakieś pół roku) ale potem zaczęło się tycie ponowne i dziś kiedy weszłam na wagę i zobaczyłam 82 kg przeraziłam się i mówię DOŚĆ TRZEBA SIĘ BRAĆ BO WIOSNA IDZIE!!! Pomożecie?
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------
ja dzisiaj :
śniadanie pół bułki ciemnej z serem zółtym plus pomidor , kawa z mlekiem i cukrem, zielona herbata
II sniadanie: 100gr makreli w pomidorach, pół bułki, śliwka, zielona herbata
niestety obiad pomijam bo późno dziś zjadłam, więc później zjem około 18 jakąś sałatkę z fetą czy tuńczykiem i wyjdzie jakieś 1400kcal łącznie
plan ćwiczeń : 10 min brzuszki i ręce i 30 min stepper na pierwszy raz tylko tyle - napiszę potem jak realizacja miłego dnia
realizacja poszła zgodnie z planem a nawet lepiej łącznie 55 minut ćwiczeń
CZEKAM NA WAS DZIEWCZYNY
cel: 70
już 2,1kg mniej
http://mojbialymalydomek.blogspo t.de/
Edytowane przez katiuszka81
Czas edycji: 2013-04-02 o 21:36
|
|
|