2013-04-02, 16:45
|
#3373
|
|
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
Napisane przez Ramona_85
aaa bo ja już miałam przed oczami zwykły chleb i się zastanawiałam czym Ty to tak ładnie wycięłaś w tych pajdach 
ja kiedyś cos podobnego zrobiłam ze zwykłego, tylko skórki nie odkroiłam, ale mi nie smakowało, bo wtedy chyba za dużo oleju wlałam na patelnię 
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------
mnie się właśnie przypomniałam Pepsi cynamonowa chyba, limitka z 2006 roku, dobra była 
to jednak babeczki wygrały nad zupą 
|
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
no co ty, chleb w jajku to są pyszności  tylko nie można na zimny tłuszcz, bo bez sensu wsiąka. Ja zawsze daję ciut oleju na patelnię, mniam mniam  najbardziej lubię z sosem czosnkowym i ketchupem
|
Tak, jak Paulina pisze, trzeba poczekać aż i patelnia i tłuszcz się naprawdę mocno rozgrzeją, bo inaczej ta warstwa jajka będzie przywierać, a pieczywo niepotrzebnie nasiąknie tłuszczem i będzie obrzydliwe faktycznie.
Ja najbardziej lubię na słodko: z konfiturami i z nutellą
__________________
In a world of choices I choose me.
My favourite season is the fall of the patriarchy.
|
|
|