Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-02, 16:00   #4533
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Nawijko u mnie też problemy ze spaniem, chociaż widzę światełko w tunelu, kilka razy już sam zasnął w łóżeczku, chociaż głównie biorę go na śpiocha od cycka do łóżeczka. U mnie też problemy z łapaniem cycka, nie wiem co się dzieje, po prostu nie lubi prawego cycka, a jak jest przepełniony to już w ogóle masakra, kończy się tym, że jest cały ulany moim mlekiem, mokry, że trzeba go przebierać miałam bardzo podobnie kiedyś z tym, że wieczorem brakowało mleczka, nie chciał wcale spać, płakał ale na szczęście jakoś wybrnęliśmy z opresji. Teraz przerabiamy niespanie w ogóle, na chwilę obecną w dzień nie śpimy prawie wcale, chyba że w nosidle, nawet na rękach już mu się odwidziało , w nocy niezapeszając śpimy pięknie, dzisiaj od 20:00 do 1:50 a potem od 3 do 7:30.
Jaką chustę kupujesz? Ja się cały czas noszę z zamiarem kupna ale ja się na tym totalnie nie znam, szukałam po jakiś stronach, forach itd ale sama nie wiem, jaką wybrać i jaki rozmiar poza tym boję się, że nie będę umiała tego na sobie zawiązać i przez moją niewiedzę Kubuniowi się coś stanie
Ale macie ladne nocki
I fajnie, ze udaje mu sie zasnac w lozeczku - na pewno cos z tego jeszcze bedzie!

Z tym, ze ja mam mleko wieczorem, maly dosc dlugo je.
Nie wiem dlaczego dostaje histerii. Moze ze zmeczenia?

Co do pogrubionego - tez sie boje...
Chuste chcialabym nati tkana, uzywke.

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Ja prasuje i ciuszki i pieluchy, chyba że serio nie mam czasu to tylko pieluchy.

Nawijko jak często dokarmiasz małego mm?
A juz chcialam sobie pieluchy odpuscic...

TZ daje malemu mm jak ja jestem na uczelni - czyli 2-3 razy w tygodniu po ok 120ml.
A oprocz tego dajemy mu mm wieczorem jak dostaje histerii i nie moze cyca chwycic, ale zwykle sa to male ilosci (30ml).

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora