Nawijko u mnie też problemy ze spaniem, chociaż widzę światełko w tunelu, kilka razy już sam zasnął w łóżeczku, chociaż głównie biorę go na śpiocha od cycka do łóżeczka. U mnie też problemy z łapaniem cycka, nie wiem co się dzieje, po prostu nie lubi prawego cycka, a jak jest przepełniony to już w ogóle masakra, kończy się tym, że jest cały ulany moim mlekiem, mokry, że trzeba go przebierać

miałam bardzo podobnie kiedyś z tym, że wieczorem brakowało mleczka, nie chciał wcale spać, płakał ale na szczęście jakoś wybrnęliśmy z opresji. Teraz przerabiamy niespanie w ogóle, na chwilę obecną w dzień nie śpimy prawie wcale, chyba że w nosidle, nawet na rękach już mu się odwidziało

, w nocy niezapeszając śpimy pięknie, dzisiaj od 20:00 do 1:50 a potem od 3 do 7:30.
Jaką chustę kupujesz? Ja się cały czas noszę z zamiarem kupna ale ja się na tym totalnie nie znam, szukałam po jakiś stronach, forach itd ale sama nie wiem, jaką wybrać i jaki rozmiar
poza tym boję się, że nie będę umiała tego na sobie zawiązać i przez moją niewiedzę Kubuniowi się coś stanie