Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-02, 19:20   #3753
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
tak tak, ja też często kremuję, ale to było rano i jakoś tak kiepsko wyglądały :/
chociaż teraz tak myślę, że nie wiem, czy to nie czasem wina zmiany kremu do rąk. Mam teraz ten Evree z Rossa i niby fajny, ale zdaje się, że jakoś nietrwale nawilża.
Też go miałam i wiesz Yen muszę przyznać Ci rację. Krem był super, ale... nie na mroźną zimę. Przed wyjściem z domu używałam innego. Evree nawilża i mega szybko wchłania się całkowicie, ale wg mnie on taki bardziej jesienny. Na zimę wolę bardziej treściwe. Ale ogólnie jest fajny i będę do niego wracała.

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
drobinki
widzę próbujesz mnie rozgryźć
mhyhyhy
Wiem! Atlantis?

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40090575]Słuchajcie,nie malowałam paznokci prawie 2 miesiące.We ferie skróciłam je totalnie na zero. Strasznie słabe się wtedy zrobiły.Robiłam kuracje Eveline,kiedy to odrosły kilka mm gdzieś tam się rozdwoiły więc wypiłowałam na zero Wczoraj je wyrównałam i po każdy był z "innej parafii" no i efekty w załączniku
Lojalnie ostrzegam,nie przestraszcie się.Gdy są krótkie to są łopatkowate i paskudne.Nie wiem też co się dzieje ze skórkami.Prawie codziennie śpię w rękawiczkach,kremuje a one nadal suche.
Ok kończę monolog [/QUOTE]

Telepatia Chu Myślałam dziś, że dawno nie widziałam Twoich pazurków. Mówię i mam

Chciałabym mieć takie krótkie

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Zazdroszczę uwielbiam owczarki ale na pocieszenie jakie mieszkanko taki ..owczarek " u mnie
Pies na dziś

A gdzie kto na dziś?

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Wibo Amazing Amazone nr 3, to chyba limitka była

Paskudnie złamałam wczoraj paznokcia, to się nacieszyłam migdałami
Na razie go skleiłam, ale pewnie niedługo odpadnie, fuck... choć tak przyrżnęłam, że dobrze, że krew się nie polała i cały nie odpadł
Chyba była to limitka. One długo stały w szafie, ale zniknęły. Są inne, a tamtych od początku zimy nie widzę.

Twoje migdałki? Ooo nie

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość

ale zadowolona jesteś, czy nie bardzo? używasz na co dzień?

Anula, ale kosztuje on niecałe 16 zł, więc z przesyłką nawet jeśli wyjdzie Ci lekko ponad 20 zł, więc chyba bez tragedii KLIK
Jako korektor jest fajny. Nie zauważyłam złego wpływu na cerę. A używałam 5 dni w tygodniu Jako podkład go nie używałam, bo ja raczej preferuję lekkie BB. Na razie zakleiłam go taśmą i czekam na jakiś wolny słoiczek

Ja kupiłam najjaśniejszy za ok. 16 zł. Na DDD. Chciałam coś mniejszego, ale ceny na Alle z przesyłką często były wyższe, więc ekonomiczniej było wziąć duży. Ale chyba do końca świata go nie zużyję

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
wiesz, niby bez tragedii, ale jednak nawet te 7 zł to dla mnie dużo, połowa wartości samego dermacolu. Także wolałabym stacjonarnie, też dla kwestii pomacania koloru. Z tego co czytałam stacjonarnie ceny są bardzo różne, mozna znaleźć taniej niż na allegro chociażby, nie mówiąc już o wysyłce...
A jaki kolor byś chciała?
Kontroluje.
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora