Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mieszkanie z rodzicami!!-teściami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 08:27   #281
kreoolka
Rozeznanie

Dot.: Mieszkanie z rodzicami!!-teściami

Cytat:
Napisane przez Alka4345 Pokaż wiadomość
Witam, pisałam tutaj ok roku temu. Wtedy byłam w ciąży, mieszkałam sama po tym jak wyprowadziłam się od teściów. Ojciec dziecka niby próbował wróćic, jak sie potem okazało robił wszystko, żebym musiała tam wrócić. Nie brał pod uwage opcji zamieszkamy oddzielnie, choć stać nas było na to. Od porodu nie mam z nim kontaktu, nie interesuje się dzieckiem, nie wiem co się z tym człowiekiem dzieje. Ja mieszkam sama i jakoś sobie radzę z olbrzymią pomocą mojej rodziny i przyjaciół. A moje dziecko jest najwiekszym skarbem jaki zesłał mi los. Jestem doskonałym przykładem na to, że mieszkanie z teściami może doprowadzić do wielkiej tragedi, jeżeli możecie temu zapobiec to zróbcie wszystko, żeby mieć dobry kontakt z rodzicami, ale żeby mieszkać oddzielnie. Jestem szczęśliwa z moim dzieckiem, ale nie tak powinno to wyglądać. Rodzina powinna być pełna.
Nie znamy twojej dokładnej historii więc cieżko się wypowiadac, bo nie wierze że gdyby cię bardzo kochał to wybrał by mieszkanie z rodzicami. Co nie zmienia faktu ,że jest draniem. Nie rozumiem takich mężczyzn, którzy wykazują brak zainteresowania własnym dzieckiem.
Może wam się nie układało a rodzice tylko zaostrzali to??
Też uważam,że mieszkanie z teściami to masakra. Ja z moimi bym nie dała rady. Znam pary które przez to się rozpadły, ale znam tez takie które razem żyją i wszyscy się dobrze dogadują. Są tacy i tacy. To zależy od ludzi.

Edytowane przez kreoolka
Czas edycji: 2013-04-03 o 08:29
kreoolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując