Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 09:08   #4644
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja nie pomogę z ustnym polskim, bo miałam tylko 50% - mój temat był zbyt kontrowersyjny, tzn zbyt kontrowersyjnie go opracowałam, heh... Przyszło mi potem na myśl, że w takim razie po co dają takie tematy, skoro nie chcą potem normalnie oceniać prezentacji zrobionych pod ich kątem?
A jaki pisałaś?

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
W
Ja już dawno nie prasuję. Młody ulwa strasznie, dużo nam idzie ubranek i tetrówek. Codziennie pół dnia bym musiała prasować.

No i my też chrzcimy za tydzień...30 osób będzie. I jak tu się ubrać
[B]
Dokładnie

Proponuję kombinezon zimowy i wysokie kozaki, przynajmniej pewne, że nie zmarzniesz

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci tez placza przy piersi, jak im sie nazbiera do odbicia? Yae od pewnego czasu sie rzuca i jak tylko jej sie odbije, to sie uspokaja. A te bekniecia... Klekajcie narody, rasowy zul by sie nie powstydzil!!

yellowsheep kilka stron temu pisalas o tesciowej i jej opinii o dziecku na podlodze. To Ci powiem, ze w Japonii jest odwrotnie wiekszosc chowa sie na podlodze, a lozeczka i bujaczki sa uwazane za fanaberie. Takze nie przejmowac sie opiniami innych i robic tak, zeby i Tobie, i dziecku bylo jak najwygodniej.
Coraz rzadziej się zdarza, chociaż fakt, beknięcia są pierwsza klasa

No pisałam - miejsce dziecka jak psa, na podłodze
Ja na razie Dorki na podłogę nie dawałam, z jednego względu - ciągnie u nas po podłodze bardzo, bo mamy otwarty przedpokój, bez drzwi dodatkowych, czekam na cieplejsze dni. Ale za to cały czas narożnik rozłożony, twardy

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
ZNowu pada śnieg :banghead:: jestem załamana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja też. Nabrałam pewności, że w tym roku lata nie będzie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Czuje się pominięta

Ponawiam moje pytania:
Ile czasu trwa skok? Moja Niunia strasznie się męczy,skończyłyśmy 5tyg.
Jak zniosłyście dobre rady w święta?
Możecie mi polecić jakiś pas poporodowy? Daje on coś w ogóle?
O co chodzi z tymi balsamami z kofeiną?

Spróbuje pocytować Was później,o ile mi Blanka pozwoli,bo jest strasznie absorbujaca i nie śpi z dzień tylko płacze i marudzi
Ten pierwszy 2-3 dni

Rad - a co to jest? nie miałam :d nawet przy pierwszej córce nie kojarzę czegoś takiego, i albo mam wreny pysk i się boją wszyscy, albo zwyczajnie asertywna byłam.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
U mnie ten skok trwał może z 3dni i tylko ten przerabialismy w 5 tygodniu. Te późniejsze, nie odczułam ich.

To tak jak ja
Teraz chyba skok jakoś, bo kilka razy mala nieźle się wystraszyła i płakała inaczej tak, bardzo często się uśmiecha i rozgadała się ma momenty tez że więcej je.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

I to takimi pierwsza klasa, Lindta. Juz tak dawno nie jadlam prawdziwej pysznej czekolady, ze inne przysmaki nie robily na mnie zadnego wrazenia.

A jeszcze Wam powiem, wczoraj tz odnalazl punkt P u Yae. Jak sie nieco ponizej pepka poziomo przylozy palce wskazujacy i kciuk, to leca najprawdziwsze baczki.
Ja taką jadłam:
http://www.smaczajama.pl/sklep/pl/p/...-nugatowa/3818

niebo w gębie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Dawno nie załączałam zdjęć, a wiec oto mój Krzyś
Bardzo przystojny kawaler

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze jedno pytanie do mam kp - potrzebujecie jeszcze wkladek laktacyjnych??
Tak, mam momenty w ciągu dnia, najczęściej w trakcie karmienia, że czuję mleko napływające i leci w nocy tak samo.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora