Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 09:27   #4747
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cześć dziewczynki

Wczoraj już nie udało mi się wpaść, padnięta byłam bo miałam dosyć pracowity dzień.
Nadrobiłam wszystko, więc:

Oliath- Trzymam kciuki, żeby nie bylo żadnego zarażenia, a jak wiesz to szczęśliwy wątek więc na pewno wszystko w porządku
Google nie czytaj, bo doktor google to największe zło, które może być. Nie masz już na to specjalnego wpływu, a skoro możesz się mniej denerwować to zrób to dla siebie i Lilo Jutro pójdziesz do lekarza to będzie wszystko wiadomo!
Tuniczka piękna !
Jeżeli chodzi o Tatę myślę, że dobrze to rozegrałaś. Ma swój dom i oprócz tego, że nie macie tyle miejsca to jeszcze jesteś w ciąży ! Nie miej wyrzutów sumienia, bo ma gdzie mieszkać

Perse- trzymam kciuki za dzisiejsze badania ! No i za kiciusia, biedaczysko futrzane

Madi- chwal się tymi wszystkimi prezentami, ale to już ! Zazdroszczę straszliwie

Twee- Ale jaja (a może właśnie nie jaja ) Najważniejsze, że zdrowe, a płeć jak to sama stwierdziłaś już nie jest taka ważna !

eveewe- Zdrówka dla Mery !

roxi- Odnośnie fotelika recaro pytałaś czy ma regulowany zagłówek- tak, ma regulowany zagłówek jak i siedzisko, więc rośnie razem z dzieckiem
Kciuki trzymam za Twojego Tatę !

No, niedawno wstaliśmy. Wczoraj byliśmy u rodziców Tżta i się najedliśmy jak bąki Mama Tżta powiedziała, że musimy pójść na jakieś zakupy dziecięce i jakieś pare rzeczy na miesiąc będzie mi kupowała, które sobie wybiorę

Gratuluję wszystkich tygodni nowych i miesięcy
Trzymam za dzisiejsze wizyty !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora