2013-04-03, 10:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Napisane przez 89szalona89
U mnie dzisiaj cienko było, ciężko było coś znaleźć a handlar tyle, że trzeba było się przepychać, nie lubię w takich warunkach szperać...
1. Mgiełka
2. Koszulka na lato- Atmo
3. Koszulka z kołnierzykiem- Atmo
Wszystko po 2 zł
|
Super poluję od jakiegoś czasu na taką!
Wczoraj zajrzałam do malutkiego sh na wsi u znajomych i mimo wywieszki, że wiosenny towar to nic nie wybrałam. Jeden sweterek Dorothy P. dość fajniutki, beżowy, gładki z dużym dekoltem wypatrzyłam za 10 zł, ale mam podobny więc tego nie dziabnęłam.
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
Cytat:
Napisane przez gozia
7. granatowa koszula Atmosphere
8. lniana ramonska H&M
9. oversize tunika NEW LOOK z panterkowymi wstawkami 
|
fju, fju niezły zakup
i z poprzedniego posta pudrowo-różowa sukienusia 
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
R
Co do chodzenia na dostawy - właścicielka lumpeksu, do którego często chodzę zawsze się kłóci, że najlepiej przyjść dzień po dostawie, gdy nie ma tyle ludzi, rzeczy są odwieszone i trochę nowych doniesionych z zaplecza. Ale wg mnie np butów czy torebek szuka się na samym początku bo schodzą w niesamowitym tempie...
W moim drugim ulubionym lumpku nie ma konkretnych dostaw tylko właścicielka dowiesza codziennie coś nowego, troche wkurzające ale jednak zawsze jest szansa na coś super a tłumów nie ma 
|
Kiedyś też chodziłam do takiego, w którym ciągle coś było dokładane i każdy znalazł coś dla siebie.
Ja wyznaję jednak taka zasadę jak z grzybami, jeśli są w lesie to każdy znajdzie coś dla siebie. Tak samo jest z sh. Czasem się dziwie, że przede mną babeczki zostawiają na wieszakach super ciuszki a w koszykach mają badziew którego ja bym nie chciała za darmo
Choć często znajduję piękne tuniki w rozmiarze 12, 14, 16 i wtedy bardzo żałuje, że na mnie nie pasują i dziwie się, że babki przy kości tego nie biorą, bo zazwyczaj te rzeczy nie są w ogóle zniszczone, bo przecież panie...szybko tyją i wymieniają garderobę.
|
|
|