2013-04-03, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez vvgh
 ja bym chyba takiej lokatorki nie przeżyła
Ale kurcze wody już jej odchodzą to masakra ...
|
Moja znajoma urodziła u nas w szpitalu i 1 dobe była sama, a na 2 dali jej rumunkę. Bała się dziecko zostawić i iść do toalety. Ta kombinowała jak ojcec dziecka może przyjsc dziecko zobaczyć bo jest po "2flaszkach" a ma już 5 córek i pierwszy syn mu się urodził. Przyszedł taki nawalony. Koleżanka zgłosiła to pielęgniarkom, że ona ma takie plany te przyszły sprawdzić to schował sie za drzwi...W końcu jednak go wyrzuciły.
Cytat:
Napisane przez vvgh
Przeżyłam glukozę  i nawet mi niedobrze nie było, nie wiem co w tym takiego złego niby. No słodkie było, jak woda z cukrem (niecierpię słodkich napojów),ale bez przesady. 
|

Cytat:
Napisane przez nuna2
justynag a zadowolona jesteś z tego sprzedawcy??
diabli o ile dobrze wyszukuje to ten sprzedawca nie ma nic wystawionego teraz?? 
|
Ja byłam zadowolona. Poza tym, że zanim zamówisz musisz pytać o dostępność konkretnych kolorów i rozmiarów. Kupowałam u nich koszule te za ok 20zł i co prawda nie jest to 100% bawełna ale ładnie wyglądają i ja nie uzywam koszul wiec stwierdziłam, ze szkoda kasy na 2 dni.
Co do sprzedawcy z bielska to tu masz go http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926
Ja też właśnie u niego będę kupować.
|
|
|