Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 10:27   #4451
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
nie używałam płynu i jest okprałam w proszku Lovela i w płynach Jelp i Lovela. Ale ja w ogóle nie używam płynów, więc w zasadzie nie mam porównania, dla mnie wyprane ubranie to czyste i gotowe do założenia
Dzięki, no ja używam zawsze płynu, jakoś mi lepiej ciuchy pachną i są bardziej miękkie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Mam termin na 18.05.,ale lekarz zapomniał o glukozie, tzn. myślał, że już miałam robioną ech.. i dlatego dopiero teraz.
Ja mam na 21.05 i już nie pamiętam kiedy glukozę robiłam
na bank kwietniowa wizyta nie będzie ostatnią

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Justi zanim zapomnę. Jeśli jeszcze nie zrobiłaś zamówienia z ZSK to pomyśl czy nie przyda Ci się lanolina na brodawki.
Doszłam dziś do wniosku, że skoro te wszystkie maści mają lanolinę, a te z jej największą zawartością są najbardziej polecane to równie dobrze można zamówić czystą i mieć za grosze to co lansinoh sprzedaje za 50zł
nie robiłam, dziś chcę i dzięki Ci bardzo zamówię sobie

Nuna na Twoim miejscu skoro masz problemy to ja bym nie patrzyła na to, że zapeszę kupując cokolwiek tylko już bym miała większość kupioną właśnie dlatego, że przecież możesz szybciej urodzić

Dzień dobry

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora