2013-04-03, 10:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Lublana
nie używałam płynu i jest ok  prałam w proszku Lovela i w płynach Jelp i Lovela. Ale ja w ogóle nie używam płynów, więc w zasadzie nie mam porównania, dla mnie wyprane ubranie to czyste i gotowe do założenia 
|
Dzięki, no ja używam zawsze płynu, jakoś mi lepiej ciuchy pachną i są bardziej miękkie
Cytat:
Napisane przez vvgh
Mam termin na 18.05.,ale lekarz zapomniał o glukozie, tzn. myślał, że już miałam robioną ech..  i dlatego dopiero teraz.
|
Ja mam na 21.05 i już nie pamiętam kiedy glukozę robiłam 
na bank kwietniowa wizyta nie będzie ostatnią 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Justi zanim zapomnę. Jeśli jeszcze nie zrobiłaś zamówienia z ZSK to pomyśl czy nie przyda Ci się lanolina na brodawki.
Doszłam dziś do wniosku, że skoro te wszystkie maści mają lanolinę, a te z jej największą zawartością są najbardziej polecane to równie dobrze można zamówić czystą i mieć za grosze to co lansinoh sprzedaje za 50zł 
|
nie robiłam, dziś chcę i dzięki Ci bardzo zamówię sobie
Nuna na Twoim miejscu skoro masz problemy to ja bym nie patrzyła na to, że zapeszę kupując cokolwiek tylko już bym miała większość kupioną właśnie dlatego, że przecież możesz szybciej urodzić 
Dzień dobry
|