2013-04-03, 10:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
zaś śnieg .... chyba mam ciążę jak u słonia i przespałam wiosnę, lato i jesień 
a wiecie, jakaś dziwna sprawa ... wczoraj miałam totalne adhd, w ogóle nie umiałam już w łóżku wyleżeć, ciągle coś sprzątałam, układałam itp, mąż się śmiał że nadrabiam w jeden dzień zaległości z ostatnich miesięcy ... potem już sobie dałam na wstrzymanie bo bałam się o brzuch, że zacznie boleć od tego wieczorem czy w nocy ... a tu nie boli tzn pobolewa momentami, ale nie bardziej przez sprzątanie - czyli chyba mogę sobie już odpuścić leżenie całymi dniami, dawki leków zmniejszone i nie jest jakoś drastycznie gorzej 
dziś kontrola u lekarza to zobaczymy co na to powie, ale pierwszy raz od września mam jakąś namiastkę wolności 
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
------
Dziewczyny doczytałam o co chodzi z tym wejściem od 1 stycznia 2014 r. - to nie chodzi o te dodatkowe 26 tyg urlopu, tylko o dodatkowy urlop, który w tym roku wynosi 4 tyg. - od 1 stycznia 2014 r. miał się zwiększyć do 6 tyg., a rząd chce go wprowadzić już od 1 września 2013 r. - więc tak na prawdę sprawa się tyczy tych 2 tyg. dodatkowych - to ja nie wiem w ogóle o co one walczą............
|
ooo popatrz, to tego nie doczytałam ...
Cytat:
Napisane przez nuna2
Ja nie mam nic oprócz ciuszków, które podostawałam... Wózek widziałam tylko jeden u nas, który mi spasował z wyglądu i to tylko dlatego go widziałam, że sklep z artykułami dziecięcymi jest 3 sklepy od gina. Listę mam zrobioną i tyle... Chciałabym jechać do krk czy do bielska a o tym mogę zapomnieć...
|
Nuna, ja CAŁĄ wyprawkę kupiłam przez neta. nawet wózek na ślepo wybierałam
nie masz co się bać. zobacz, u mnie były problemy od samiutkiego początku, już w 7 tc leżałam w szpitalu z krwawieniem, potem zaś, cała ciąża leżąca i na podtrzymaniu lekami, a mimo tego co miesiąc kupowałam. musisz być dobrej myśli !!! wszystko będzie dobrze, kupuj powoli wszystko
|