Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 11:31   #4022
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka
Ależ u mnie dzisiaj paskudnie Tym bardziej się cieszę, że poszłam do lekarza, bo chodząc do pracy na pewno bym nie wyzdrowiała. Troszkę mnie tylko tyłek od leżenia boli, ale mam przynajmniej czas na nadrabianie zaległości Całe dnie czytam i przepisuję notatki ze szkoły Także moje dni są naprawdę "bardzo" interesujące

Oj ja też nie znoszę chorować!!! A w ostatnim czasie non stop mnie cosik łapało. Przypuszczam, że to efekt niewyleżenia grudniowej grypy Teraz mam nadzieję będzie już wszystko oki

Mała puszysta kulka? Czyżby jakiś piesek?
Leżenie może być męczące

Wczoraj pisałaś o tym, że się źle czujesz. A dzisiaj ja zaniemogłam. Wczoraj wieczorem opadłam z sił, asekuracyjnie wzięłam leki na noc, a dzisiaj rano nie miałam się siły ruszyć. Mam nadzieję, że będzie to chwilowa niedyspozycja.

Będzie piesek już się doczekać nie mogę kiedy będziemy mogli zabrać go do domu. Pod koniec tygodnia jedziemy odwiedzić maluszki, zobaczyć jak rosną
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora