Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Farbowanie włosów w ciąży - czy można bez obaw ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 10:39   #1
laurasabina
Przyczajenie

Unhappy

Farbowanie włosów w ciąży - czy można bez obaw ?

Cześć Dziewczyny, jestem w czwartym miesiącu ciąży, od kiedy dowiedziałam się że będę mamą nie poddawałam się zabiegom koloryzacji włosów, jednakże na chwilę obecną moje włosy wołają już głośno o pomoc... zrobiły się spłowiałe, matowe, nie wspominając o gamie kolorystycznej, począwszy od blondu na obrzydliwych rudościach kończąc, do tego jeszcze gdzie niegdzie siwe ... Znalazłam kilka propozycji farb naturalnych które są podobno nieszkodliwe przynajmniej tak piszą o nich producenci ale boje się że takie farby są krótkotrwałe i mogą jeszcze bardziej pogorszyć kolor moich włosów. Najbardziej przychylne oceny użytkowniczek mają chyba farby Herbatint ale wśród moich znajomych nikt ich nie stosował i nie wiem jak z nimi tak naprawdę jest. Na youtube wyznalazłam bardzo przekonujący filmik http://www.youtube.com/watch?v=uGQov7biUM0 ale chciałabym się poradzić jeszcze Was zanim wypróbuję tej farby.
Czy któraś z Was jej używała ? Jakie są Wasze opinie o niej ? A może jest jakaś inna lepsza, warta sprawdzenia ?
laurasabina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując