Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 11:04   #144
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tak malo ci wyjdzie na 80% ze rezygnujesz z rocznego> ja sie nie zastanawiam - drozej mi wyjdzie puszczenie dziecka do zlobka (w tym wypadku dwóch!) niz pozostanie w domu
ale nie rozumiem pierwszej części zdania
EDIT skupiłam sie i zrozumiałam-ja nie zarabiam nawet 2 tys. Mamy kredyt mieszkaniowy plus splacamy jeszcze karte kredytowa (głupota ludzka nie zna granic )+ życie robi sie coraz droższe. teraz ledwie dajemy rade ogranac finansowo. Jak jest miesiac, ze cos wypadnie (np. ubezpieczenie samochodu lub naprawa) to lezymy

U mnie żłobek nie wchodzi w grę bo mam babcie do opieki nad maluchami. Zresztą z dwójka pomęczy sie jakies pół roku bo potem Martyna pójdzie juz do przedszkola 9o ile sie dostanie )

ŻANETA ty chudzielcu Śliczny brzuszek Widać, ze ciążowy
EVE wy nadal walczycie z chorobami...Współczuje... Słuszna decyzja z tym szpitalem. Kto wie co jeszcze Mery by przyniosła do domu.

Martynka

Natalka

Edytowane przez myha82
Czas edycji: 2013-04-03 o 11:08
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora