Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Telewizja N i canal + czyli - co teraz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 13:18   #71
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75
Dot.: Telewizja N i canal + czyli - co teraz?

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
A ot mnie zaskoczyłaś. W okresie, gdy ja pracowalam dwa razy były podwyżki abonamentu i to każdemu, nawet stałym klientom. Podwyżki były na prawdę niewielkie, więc może nie zauważyłaś? Albo ze względu na długi okres posiadania umowy byłaś z tego "wyłączona"
nie na pewno nie mialam, zapisuje co miesiac w klandarzu po otrzymaniu rachunku na meila kwote inzawsze byla taka sama jak podpisywalam umowe , tylko ja prze tel., raz tylko w realu, jak zrezygnowalam ze starego numeru, juz bylam na nieokreslony, to bylam na najnizszym na wypowiedzeniu, a jako nowy kleint mialam fajniejsze warunki, wiec tak zrobilam i od tamrej pory mam zawsze tak, ze jak mi sie konczyla umowa to dzwonili proponowali fajna opcje i tak mam teraz ta opcja otimum za 107 , a ja mam na 18 miesiecy za 71 zł, przez pol roku HBO gratis, a od lipca 19,90, wtedy razem pakiet mnie wyniesie 90,90

i wlasnie sie szybciorem dodzwonilam do biura i pan mi to potwierdzil, ze dopiero po czerwcu 2014 przechodze na czas nieokreslony i wtedy jakies zmiany

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując