Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 13:34   #1572
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

misia trzymam mocno

A nas, jak się zaręczyliśmy, to na szczęście nikt nie pytał o ciąże ani żadne inne powody tego wydarzenia, po prostu było dla niech jasne i naturalne, że to z MIŁOŚCI przecież A było mnóstwo osób gratulujących. 1 dzień (piątek) był tylko dla nas, w drugi dzień (sobota) poinformowaliśmy rodziców, rodzinę, przyjaciół i znajomych, a w niedzielę było organizowane małe przyjęcie (z okazji moich urodzin) i jakoś NIKOMU nawet do głowy nie przyszło żeby zapytać o "powód" zaręczyn

Docik będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Say-hello, bo właśnie za ich czasów bardzo często to dziecko było powodem ślubu.
Albo 'rozsądek' z cyklu: bo starą panną zostaniesz, lepszy Kaziu niż nikt! Albo: wypadałoby się ustatkować, to biorę Krzycha i niech będzie.

Moi rodzice nie są dla mnie przykładem Rozwiedli się, jak miałam 19 lat, a powinni duuuzo wcześniej. Dziadkowie się kłócą, ale dziadek mimo że narzeka na babcię, to chyba przez okno by za nią wyskoczył, bardzo o nią dba.

Mam nadzieję, że nasza miłość i za 20 lat będzie tak silna jak teraz
I że nasze dzieci będą mogły powiedzieć o nas: nasi rodzice naprawdę się kochają
myślę, że dużo racji w tym co co napisałaś
też bym tak chciała i tego i Wam życzę Drogie PM-ki
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-03 o 13:50
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora