Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 12:50   #4571
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
musze mojego też zacząć uświadamiać,że tak będzie
koniecznie
mój chyba ma świadomość, że praca nie zwalnia go z obowiązku zajmowania się dzieckiem i pomagania mi w domu. np. twierdził, że w nocy to on by się poczuwał do wstawania i podawania mi dziecka do karmienia, potem do noszenia go aż do odbicia. i dlatego postanowił, że potrzebujemy koniecznie to łóżeczko-dostawkę nie będzie trzeba się podnosić zbytnio z łoża
ale już zajmowanie się dziedzicem wieczorem, po jego pracy, to jak najbardziej bezdyskusyjna kwestia. był przecież plan, że te parę godzin po południu będę pracować z ewentualną przerwą na podanie cyca. całą resztę będzie odwalał tatuś i wiem, że będzie mu to sprawiało przyjemność - on tak na to dziecko czekał... już latami, cierpliwie... no i z pewnością będzie chciał mi to wszystko na tyle ułatwić, żebym nie miała stracha przed kolejnym dzieckiem
cloche jest offline Zgłoś do moderatora