2013-04-03, 13:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
pytanie do tych,ktre poród mają za sobą już jakiś tam 
ile czasu po porodzie "leje się" z nas duużo, zanim się przejdzie na podpaski?
dobę?dwie? kilka godzin? 
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------
Cytat:
Napisane przez cloche
koniecznie 
mój chyba ma świadomość, że praca nie zwalnia go z obowiązku zajmowania się dzieckiem i pomagania mi w domu. np. twierdził, że w nocy to on by się poczuwał do wstawania i podawania mi dziecka do karmienia, potem do noszenia go aż do odbicia. i dlatego postanowił, że potrzebujemy koniecznie to łóżeczko-dostawkę  nie będzie trzeba się podnosić zbytnio z łoża 
ale już zajmowanie się dziedzicem wieczorem, po jego pracy, to jak najbardziej bezdyskusyjna kwestia. był przecież plan, że te parę godzin po południu będę pracować z ewentualną przerwą na podanie cyca. całą resztę będzie odwalał tatuś  i wiem, że będzie mu to sprawiało przyjemność - on tak na to dziecko czekał... już latami, cierpliwie... no i z pewnością będzie chciał mi to wszystko na tyle ułatwić, żebym nie miała stracha przed kolejnym dzieckiem 
|
brawa dla Tż.. ja nie wiem jak będzie.. nie umiem sobie tego wyobrazić.. no cóż.. życie już niedługo pokaże
|
|
|