Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matematyka
Wątek: Matematyka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-03, 13:45   #1
pytton
Raczkowanie

Matematyka

hej studiuję matematykę, jestem na pierwszym roku. w trzecim(albo czwartym) semestrze będę musiała odbyć praktyki i tu pojawia się problem... gdzie ja mogę iść na te praktyki?
Studiuję na politechnice, więc z tego co słyszałam jest to troche inna matematyka niż na uniwersytecie. Moja sytuacja jest taka, że od 3. semestru mam zamiar zapisać się na studium pedagogiczne bo moim marzeniem jest bycie nauczycielką. Jednak wolałam patrzeć troche bardziej ambitnie na temat i poszłam na politechnikę, żeby móc być nauczycielką i kimś jeszcze... No właśnie, kim? Tak naprawde co mogę robić po tej matematyce jako druga opcje wyboru? Chodzi mi oczywiście o jakieś ciekawsze zajęcia niż wypełnianie faktur i wszystko to, co można robić po kierunku ekonomicznym. Coś w czym będę się spełniała jako matematyk z krwi i kości Z ciekawszych rzeczy to obiło mi się o uszy, że na lotniskach matematycy się przydają ale nie wiem dokładnie do czego. Może któraś z was mi podpowie?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

dodam jeszcze, że zależy mi na jakiś ciekawych praktykach, zeby mieć już jakieś kontakty na przyszłość ( a może będą mnie chcieli od razu przyjąć po studiach na stałe i nie będę się nudziła w pracy? )

Edytowane przez pytton
Czas edycji: 2013-04-03 o 13:41
pytton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując