Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dior Poison, Moschino, Lush, Lumene, Cargo, Sephora, Inglot i inne *w kwietniu*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-04, 08:18   #14
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Dior Poison, Moschino, Lush, Lumene, Cargo, Sephora, Inglot i inne *w kwietniu*

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
COŚ U MNIE ZA

- DUREX żel intymny - nowy, zafoliowany
MAX FACTOR Pan Stick odcień 12 True Beige - zużycie ok 15%
KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5364,panstik.html
Podoba mi się jedynie: Hugo boss ,,Boss'' women ( kartonik) z ubytkiem psika testowego

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez nisia1908 Pokaż wiadomość
Cos za poison?
Dziękuję, ale szukam za niego perfum z wish

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez anuscha Pokaż wiadomość
Tak, mam dezodoranty, zarezerwowałam je dla Ciebie. Zgadzasz się na taką wymiankę?
Pozwól, że jeszcze przez jeden dzień się namyślę. Co do zasady byłoby ok, ale trochę mała ta wymianka, a przy obecnych kosztach wysyłek, preferuję większe, bardziej konkretne.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lethe69 Pokaż wiadomość
hej
czy coś u mnie z obu wątków za
BOBBI BROWN Skin Foundation SPF15 podkład z pompką w odcieniu 01 Ivory - została nieco ponad 1/3
Preparat do skórek
Zalotkę podgrzewaną
Durex Żel?
Nic, dziękuję.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez anna manna Pokaż wiadomość
znalazłabyś u mnie coś za łyżeczkę pętelkową revlon podgrzewaną zalotkę sephora? bardziej zależy mi na revlon. pozdrawiam cię i zapraszam
Nic dla siebie nie znalazłam. Dziękuję.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kmb1 Pokaż wiadomość
coś u mnie za moschino femme?
Podoba mi się kilka rzeczy z kolorówki, ale chyba nie na tyle dużo, żeby oddać za nie perfumy...

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ruby000 Pokaż wiadomość
bardzo dużo rzeczy mi sie u Ciebie podoba, niestety nie mam nic z Twojej wishlisty, ale może coś Ci wpadnie w oko za:

- LUMENE 'Keep it cool' krem nawilżający redukujący zaczerwienienia 50 ml - zużycie ok. 40%

- CATTIER 'Gel Creme Purifiant Bio' krem/żel oczyszczający do twarzy z niedoskonałościami (z certyfikatem cosmebio) - nowy, nieotwierany, kosztował ok. 11 Euro (za coś fajnego!)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...matycznej.html

- URIAGE ''Hyseac SPF 50' krem z filtrem do cery tłustej - zostało na ok. 4-5 zastosowań

- VERONA 'Spa&Welness' maseczka oczyszczająca z minerałami 50 ml - zużycie ok. 10-15%

- ZIAJA Sopot Sun SPF30 preparat ochronny na usta i znamiona - nowy, z kartonikiem
- ACNEX suplement diety dla cery trądzikowej

-- URIAGE ''Hyseac SPF 50' krem z filtrem do cery tłustej - zostało na ok. 4-5 zastosowań
- Olej rycynowy (zużycie ok. 40%)
Nic, dziękuję.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez plus que parfaite Pokaż wiadomość
podoba mi się tylko kredka do brwi, ale to trochę mało
Rozumiem

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez purple Pokaż wiadomość
Czy może coś u mnie za :

- LUSH Lustre (Mille et une nuits) puder rozświetlająco-nabłyszczający do twarzy i ciała - 40 g nowy,
- RIMMEL 'I love lasting finish' lakier w kolorze 198 Azure
- ESSENCE produkt 2 w 1 do usuwania i zmiękczania skórek wokół paznokci - nowy
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez 1990paulinka Pokaż wiadomość
cos za kilka rzeczy?
Nic
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując