2013-04-04, 08:18
|
|
BAN stały
Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Dior Poison, Moschino, Lush, Lumene, Cargo, Sephora, Inglot i inne *w kwietniu*
Cytat:
Napisane przez delfix10
|
Podoba mi się jedynie: Hugo boss ,,Boss'' women ( kartonik) z ubytkiem psika testowego
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------
Cytat:
Napisane przez nisia1908
Cos za poison?
|
Dziękuję, ale szukam za niego perfum z wish 
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Cytat:
Napisane przez anuscha
Tak, mam dezodoranty, zarezerwowałam je dla Ciebie. Zgadzasz się na taką wymiankę?
|
Pozwól, że jeszcze przez jeden dzień się namyślę. Co do zasady byłoby ok, ale trochę mała ta wymianka, a przy obecnych kosztach wysyłek, preferuję większe, bardziej konkretne.
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Lethe69
hej 
czy coś u mnie z obu wątków za
BOBBI BROWN Skin Foundation SPF15 podkład z pompką w odcieniu 01 Ivory - została nieco ponad 1/3
Preparat do skórek
Zalotkę podgrzewaną
Durex Żel?
|
Nic, dziękuję.
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------
Cytat:
Napisane przez anna manna
znalazłabyś u mnie coś za łyżeczkę pętelkową revlon podgrzewaną zalotkę sephora? bardziej zależy mi na revlon. pozdrawiam cię i zapraszam 
|
Nic dla siebie nie znalazłam. Dziękuję.
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------
Cytat:
Napisane przez kmb1
coś u mnie za moschino femme?
|
Podoba mi się kilka rzeczy z kolorówki, ale chyba nie na tyle dużo, żeby oddać za nie perfumy...
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------
Cytat:
Napisane przez ruby000
bardzo dużo rzeczy mi sie u Ciebie podoba, niestety nie mam nic z Twojej wishlisty, ale może coś Ci wpadnie w oko za:
- LUMENE 'Keep it cool' krem nawilżający redukujący zaczerwienienia 50 ml - zużycie ok. 40%
- CATTIER 'Gel Creme Purifiant Bio' krem/żel oczyszczający do twarzy z niedoskonałościami (z certyfikatem cosmebio) - nowy, nieotwierany, kosztował ok. 11 Euro (za coś fajnego!)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...matycznej.html
- URIAGE ''Hyseac SPF 50' krem z filtrem do cery tłustej - zostało na ok. 4-5 zastosowań
- VERONA 'Spa&Welness' maseczka oczyszczająca z minerałami 50 ml - zużycie ok. 10-15%
- ZIAJA Sopot Sun SPF30 preparat ochronny na usta i znamiona - nowy, z kartonikiem
- ACNEX suplement diety dla cery trądzikowej
-- URIAGE ''Hyseac SPF 50' krem z filtrem do cery tłustej - zostało na ok. 4-5 zastosowań
- Olej rycynowy (zużycie ok. 40%)
|
Nic, dziękuję.
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
Cytat:
Napisane przez plus que parfaite
podoba mi się tylko kredka do brwi, ale to trochę mało 
|
Rozumiem 
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------
Cytat:
Napisane przez purple
Czy może coś u mnie za :
- LUSH Lustre (Mille et une nuits) puder rozświetlająco-nabłyszczający do twarzy i ciała - 40 g nowy,
- RIMMEL 'I love lasting finish' lakier w kolorze 198 Azure
- ESSENCE produkt 2 w 1 do usuwania i zmiękczania skórek wokół paznokci - nowy
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
Cytat:
Napisane przez 1990paulinka
cos za kilka rzeczy?
|
Nic
|
|
|