Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-27, 08:18   #654
Kachulec
Zakorzenienie

Dot.: Silica

Cytat:
Napisane przez AniaBrunetka Pokaż wiadomość
oj ja tez uzywam strasznie duzo specyfikow do wlosow, odzywek, masek, szamponow itp, biore tabletki itd... i widze, ze moje wlosy sie poprawily ale tak na prawde nie wiem po czym chyba kazdy specyfik "zrobil swoje"i przyczynil sie jakos do lepszego stanu mojego sianka...
Bo to jest tak,że działasz od wewnątrz i od zewnątrz. Od zewnątrz szybciej widać efekty,ale od wewnątrz są trwalsze

Cytat:
Napisane przez mundziolek Pokaż wiadomość
ja przeczytalam w sumie duzo negatywnych opini na temat tych tabletek inneov...chociaz reklamuja si zachecajaco....a jakie efekty dal w Twoim przypadku??
Stosowałam przez 3 miesiące (czyli 3 opakowania zjadłam) a oni polecają kuracje 3-6 miesięczną. Mi włosy wypadały i rosły cienkie. Bo zastosowaniu kiedy przyszło patrzeć na efekty sporo mniej wypadały i dzięki temu jakby ich więcej było na głowie. Zauważyłam też że rosły troche grubsze.
Jeśli chodzi o ich działanie to one mają tam jakieś białko,które jest odpowiedzialne za budowe nie tylko włosów czy paznokci,ale także chroni mięśnie.

Cytat:
Napisane przez lilianaX Pokaż wiadomość
Stosowałam masę preparatów "na paznokcie i włosy" i w moim przypadku Silica jest jedynym, który kompletnie mi nie pomógł. Stosowałam go chyba ze 3 mies. i paznokcie cały czas mocno się łamały (na paznokciach szybciej widzę efekt bo włosy mam długie i farbowane). Placebo, równie dobrze mogłabym nie łykać nic. Dopiero po przestawieniu się na H-Pantoten zaczęłam odczuwać efekty i to błyskawicznie. Zdecydowanie odradzam Silicę, natomist polecam H-Pantoten albo równie świetny Revalid.
Bo to zależy czego brakuje w Twoim organiźmie. Niestety z tymi preparatami to jest bardzo indywidualna sprawa. Jednym pomaga a drugim nawet szkodzi.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując