2007-03-27, 08:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Silica
Cytat:
Napisane przez AniaBrunetka
oj ja tez uzywam strasznie duzo specyfikow do wlosow, odzywek, masek, szamponow itp, biore tabletki itd... i widze, ze moje wlosy sie poprawily ale tak na prawde nie wiem po czym  chyba kazdy specyfik "zrobil swoje"i przyczynil sie jakos do lepszego stanu mojego sianka...
|
Bo to jest tak,że działasz od wewnątrz i od zewnątrz. Od zewnątrz szybciej widać efekty,ale od wewnątrz są trwalsze 
Cytat:
Napisane przez mundziolek
ja przeczytalam w sumie duzo negatywnych opini na temat tych tabletek inneov...chociaz reklamuja si zachecajaco....a jakie efekty dal w Twoim przypadku??
|
Stosowałam przez 3 miesiące (czyli 3 opakowania zjadłam) a oni polecają kuracje 3-6 miesięczną. Mi włosy wypadały i rosły cienkie. Bo zastosowaniu kiedy przyszło patrzeć na efekty sporo mniej wypadały i dzięki temu jakby ich więcej było na głowie. Zauważyłam też że rosły troche grubsze.
Jeśli chodzi o ich działanie to one mają tam jakieś białko,które jest odpowiedzialne za budowe nie tylko włosów czy paznokci,ale także chroni mięśnie.
Cytat:
Napisane przez lilianaX
Stosowałam masę preparatów "na paznokcie i włosy" i w moim przypadku Silica jest jedynym, który kompletnie mi nie pomógł. Stosowałam go chyba ze 3 mies. i paznokcie cały czas mocno się łamały (na paznokciach szybciej widzę efekt bo włosy mam długie i farbowane). Placebo, równie dobrze mogłabym nie łykać nic. Dopiero po przestawieniu się na H-Pantoten zaczęłam odczuwać efekty i to błyskawicznie. Zdecydowanie odradzam Silicę, natomist polecam H-Pantoten albo równie świetny Revalid.
|
Bo to zależy czego brakuje w Twoim organiźmie. Niestety z tymi preparatami to jest bardzo indywidualna sprawa. Jednym pomaga a drugim nawet szkodzi.
|