Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak schudnąć?
Wątek: jak schudnąć?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-27, 09:00   #4310
switezianka
Wtajemniczenie

Dot.: jak schudnąć?

Witaj Nikuś Kochana - postaramy sie, aby dzisiejszy dzień minął w miare bezkolizyjnie w naszych układach zimnymi ludźmi.
ja musze na siebie uważac w trakcie takich stanow ducha, bowiem czasem bywam nieprzejemnie wręcz szczera. Całuje Cię Kochanie.

Dorinko Moja Kochana,
dałam sie namowic na dośc mocne skrocenie i wycieniowanie włosow (ale ja i tak mam piorka).
dziewczyna , do ktrorej trafiłam dzieki uprzejmości swojej Koleżanki, jest bardzo dobra fryzjęrką, dopasowała mi dobra fryzurę, na odrosty położyła prawdziwy baleyage, a nie chlapnięcia farby - jak poprzednia Pani. Starala sie tez delikatnie namowic mnie na "brzoskwiniowe ' pasma, ktore nie tyle nadają kolor, co stwarzają wrażenie refleksow.
Dojrzalam do decyzji i przy nastepnej wizycie - za miesiąc - zdecyduję sie zapewne na zaproponowane rozwiązania - a dlaczego sie troche nie ocieplić?.

A tak ogólnie mowiąc, Dziewczynki, to wkurzaja mnie dzis wszyscy, pzryszlo mi prcaowac z ludźmi, ktorym brakuje codziennej kultury, ogłady i szacunku dla innych - nie znosze tego
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora