2007-03-27, 09:15
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cześć Dziewczyny
Z wszystkich postów wynika, iż znów sprawdza się stara prawda, że rózni ludziei rózne opinie. Tydzien temu byłam w Kenzo chcąc tylko podciąc włosy ( półdługa fryzurka ala punk zrobiona prze Karoline z Trendy Półwiejska ) i wpadłam w ręce Michała, który od razu miał wizje na moje włosy . Oczywiście wysłuchał moich obaw, ale przekonał mnie, że będzie super. Zaskoczyło mnie, że nie zapytał standardowo jak scinamy tylko od razu po jednym spojrzeniu wiedzial co chce zrobic. Z natury jestem odwazna, wiec powiedzialam tnij najwyzej mnie zwolnią ( pracuje w dosć powaznej firmie gdzie musze miec odpowiedniej dlugosci nawet spodnice ). E efekcie wyszlam z dosc krotkimi wlsokami z jednej strony i sporo dluzszymi . Mam dosc widoczna asymetrie, wygladam super ( wg opninii przyjacioł i mojego kochanie ) a przede wszystkim czuje się super ( zero problemow z ulozeniem). Własnie dzisiaj ide ponownie do Michała zmienic kolorek z blondu na jakis zimny brąz ( pierwszy taki zrobil mi Marcin z LeGrand). Jak juz jestem przy LeGrand to napisze, że dlugo bylam ich fanka, a w szczegolnosci Marcina. Zrobil mi super fryzurke, ma perfekcyjne ciecie, niestety po 2 latach od pierwszej wizyty nadal mialam ja taka sama ( troche to nudne ) mimo ze przebakiwalam przy kazdej wizycie i jakiejs zmianie.
Reasumując mysle, że odwaznym mogę polecic Michała z Kenzo, albo Karoline Z Trendy, tych którzy szukją czegoś stonowanego z dobrym cieciem odsylam do Legrand.
Powodzenia
|
|
|