Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 20:01   #4996
magda-lenka*
Raczkowanie

Dot.: Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.

Cytat:
Napisane przez elizziak Pokaż wiadomość
Sikanie zaczniemy trenować jak zrobi się ciut cieplej, bo Mały nie cierpi się przebierać, więc jakbym miała zmieniać mu kilka czy kilkanaście razy dziennie posikane body + bluzkę + rajstopy to chyba bym oszalała.
Body możesz zamienić na podkoszulkę, wtedy zostają tylko majtki i rajstopki/spodenki do przebrania Zapięcie od bodów by go uwierało Ja byłam zaopatrzona w zapas majtek i leginsów dla małej, a że są ciepłe grzejniki to zaprane moment schło. U nas w domu teraz cieplej niż wiosną, czy nawet latem.

Byliśmy z Rozalą u specjalisty wad postawy i potwierdził stopy płasko-koślawe i szpotawość kolan Skierował nas na rehabilitację. Powiedział, że nie mam kupować żadnych wkładek, butów ortopedycznych, bo córka jest na to za mała. Rehabilitanci mają mi pokazać jak z nią ćwiczyć/bawić się.
W poradni rehabilitacyjnej powiedzieli mi, że mogą nas zapisać na sierpień na ....LISTĘ REZERWOWĄ, i dopiero potem ustalą termin zabiegów, czyli ok 3-4 miesiące później Chyba pójdziemy prywatnie...

Edytowane przez magda-lenka*
Czas edycji: 2013-04-04 o 20:13
magda-lenka* jest offline Zgłoś do moderatora