Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez ladymoonn
pierwszą myślą jest - nie rezygnuj! ale z drugiej strony wiem co czujesz, bo też strasznie się boję mówić, dużo rozumiem, ale jak mam się odezwać to kiepsko  myślę, że warto się przełamać i jednak próbować, tym bardziej, że już zaczęłaś, więc pierwszy krok zrobiłaś 
|
Cytat:
Napisane przez elizka1987
Co do bariery językowej to najlepiej się ćwiczy na wakacjach zagranicznych gdzie MUSISZ się odezwać  . Ja mam teraz niemiecki ze świetną kobietą. W ogóle nie czujesz presji i sztucznego strachu. Mówisz tak jak umiesz, nikt się nie śmieje, bo w sumie z czego skoro wszyscy są na podobnym poziomie  .
|
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77
Nie poddawaj się! Każdy to przechodził, ja też  to jest okropne uczucie, ale jak się przełamiesz, to wskoczysz na zupełnie inny poziom. I wierz mi - sytuacja bardzo Ci sprzyja jeśli masz w otoczeniu osoby, które nie mówią po polsku  Na jakim jesteś etapie?
Jeśli chodzi o różnicę w cenach w Starej Mydlarni to nawet napisałam do nich @, ale mnie olali 
|
Dziękuję dziewczyny
Zdecydowałam ostatecznie nie rezygnować. Nie mogę się tak po prostu poddać bez walki. Muszę się przełamać teraz! Jestem znowu pozytywnie nastawiona. Ciekawe tylko, jaką będę miała minę w poniedziałek, jak przyjdzie mi coś powiedzieć Odwrotu nie ma- II ratę zapłaciłam, więc nie mogę zmarnować tyle kasy
Wstyd się przyznać, ale jestem dopiero w grupie Intermediate 1, czyli długa droga przede mną, bo chcę zrobić certyfikaty. Dodatkowo za rok na studiach zdaję egzamin na poziomie B2 lub C1 (nie pamiętam o tej porze), więc muszę się przyłożyć. Zapewne w semestrze jesiennym będę kontynuowała naukę w tej samej szkole, a w wakacje chcę zapisać się na intensywny kurs tam lub/ i gdzieś wyjechać i przez kilka tygodni uczestniczyć w jakimś wakacyjnym kursie.
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Wklejam obiecane zdjęcia kurtki ze stradvariusa. Przepraszam za jakość zdjęć i pognieciony t-shirt, ale robiłam na szybko. Kurtka w rzeczywistości ma nieco inny kolor, warto wziać to pod uwagę. 
|
Wyglądasz świetnie
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Ja chcę dodatkowo dokupić Merz Special i oprócz picia pokrzywki, wspomagać się tabletkami 
|
Też planuję wrócić do picia skrzypopokrzywy Ja 14 opakowań Merz Special zjadłam, ale spektakularnych efektów nie zauważyłam... Teraz planuję innymi tabletkami się wspomagać.
Cytat:
Napisane przez mm111111
Byłam dzisiaj w Mango. Mierzyłam szpilki. Były piękne, ale oczywiście moje stopy nie współpracują z takim typem butów i już. 36 cisnęło w palce, ale pięta leżała ok. Gdyby tylko obcas był niższy  Mierzyłam też fajny basicowy t-shirt, 2 złote naszyjniki, i czarną torebkę na pasku. Były też ciekawe czarne sandały zapinane na kostce, takie minimalistyczne. Reasumując, dużo fajnych rzeczy mają w tym Mango 
|
Super wyglądasz Zawsze zachwycam się Twoimi brwiami Czy możesz przypomnieć, czym je podkreślasz? Pamiętam, że pisałaś o tym tutaj lub na wątku zarowym. Uwielbiam połączenie szpilek, zwykłego t-shirtu i takich spodni!
Cytat:
Napisane przez vivien39
ja też kupiłam te olejki i jeszcze olej macadamia i masło shea 
i też zdziwiłam się różnicą w cenach 
|
Cytat:
Napisane przez olka900
Drożej jest w stacjonarnych? Ile zapłaciłyście za te olejki? Też się przymierzam do kupna 
|
Różnica niewielka, ale jednak- za olejek różany zapłaciłam 29zł (cena w sklepie internetowym 25zł), a za eliksir z olejkiem arganowym i wit. C 33zł (w sklepie internetowym 29zł).
Przy najbliższej okazji mam zamiar zapytać, skąd wynikają te różnice.
Ciekawe, czy podobna sytuacja czeka mnie z zamówioną wodą różaną firmy Dabur i olejem kokosowym- jutro osobiście zamierzam je odebrać.
APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy
https://www.instagram.com/lena.m.lena/
Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-04-05 o 02:48
|