Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-05, 12:18   #291
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Witam

Sobie pospałam do 12

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Smacznego
O mamo

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Axella dzięki

Motylku ja dopiero odczytalam, ze od wczoraj jesteście w szpitalu.. Szyjke masz dosyć długa, moja ostatnio sie skrocila ale podobno jest ok.

Dziewczyny co tu sie jeszcze działo z ważniejszych rzeczy ? Bo chyba będę nadrabiania ruski rok

U nas wszystko ok. Tydzień u rodzinki minął błyskawicznie i bardzo aktywnie.
Dzisiaj przy pozegnaniu z mama oczywiście zryczalysmy sie jak bobry

O witaj Lonely !

Co do bobrów ... My w święta mieliśmy bliskie spotkanie z bobrem Nocą gdy wracaliśmy od mojej siostry to po ulicy wolnym kroczkiem spacerował sobie bóbr Pierwszy raz widziałam bobra w naturalnych warunkach, wyglądał pociesznie
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja też mam prawie 10kg na plusie, ale tylko dzięki tej diecie Inaczej już bym dawno przeroczyła 15 (co przy moim wzroście i wadze wyjściowej nie byłoby dobre ).Z Ciebie wszystko zleci raz,dwa, zobaczysz
Też tak myślę, że zleci A jak nie to będę pierwszy raz w życiu się odchudzać

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
No kochana to mam ndzieję, że Cię życi ne zaskoczy.
Już pisałam kiedś, że moja sis prawie urodziła w wc, bo myślała że ma s..kę - trochę pobolewał ją brzuch i nie miała innych bóli i skurczy - i moja mama wzywała karetkę bo ona już miała bóle parte... Pierwsze dziecko-i nie potrafiła tego rozróżnić.
Jechła na sygnale i cieli na niej ciuchy..
Także poród niezawsze strasznie boli i jest ewidentnie porodem
Zgadzam się Tym bardziej, że ta kobieta zaczęła rodzić w 8 miesiącu.