Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Cytat:
Napisane przez Couver de Neige
malijko ale hmm.. nie wiedzialam...i nie myślałam tak o tym O_o
|
Couver ale ja wcale nie zarzucam nikomu że tak mówi do kogoś bo obecnie to jest mowa potoczna .... tylko bardzo za tym nie przepadam. Sama tylko w chwilach wielkich nerwów (naprawdę wielkich) potrafię tak powiedzieć. Ale zarazem wiem czego to się tyczy.
Obecnie nie używa się tej klasyfikacji właśnie ze względu na to, że ludzie zaczęli tych wyrazów używać w sposób obraźliwy ...
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4011479]aż chciałoby się, bo do najcierpliwszych to ja nie należę, ale to mój jedyny komputer więc mam dla niego trochę litości
oj, nie wiedziałam że to tak wyszło malijko...
wiem że to chodzi o kolanka hydrauliczne, ale o prawdziwe oczy napewno też nie chodziło
. + . * . * .
* . Dobra + +
. * Noc . * .[/quote]
Wiem, że Tobie o to chodziło .... tylko że byłam zmęczona i nieszczególnie byłam nastawiona na żarty
Cytat:
Napisane przez elianka
dziewczyny mam problem  PW do mnie nie dochodzą  tzn na mojej skrzynce mailowej mam zawiadomienie , że mam nową wiadomość, a wiadomości nie ma  nie wiem co zrobić bu
|
Eli zupełnie nie wiem jak to możliwe