2013-04-05, 14:55
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez xal
Obkupiłam młodą w ciuszki na allegro u jednego sprzedawcy  Wzięłam za pobraniem, bo to jakiś świeżak, a 6 zł przy zakupach za ponad 100 różnicy dużej nie robi a będę spokojniejsza.
|
czy kupiłaś u tego sprzedawcy co ostatnio podawałaś linka..bo ja właśnie chcę kupic po trzy kolorki tych śpioszków z kaftanikami..i koszulki i półśpiochy są cudne i powiem bardzo wygodne dla malca i mamy..bez gumki tylko własnie na takich pasach..i bodziaki na 56 i 62cm(wybrałabym kolor niebieski biały i zielony..ale i żółty też ok..więc może po cztery sztuczki kupię
Cytat:
Napisane przez komiksowa
Ja kiedyś spakowałam faceta (akurat był na wyjeździe kilka dni). Było tego sporo. Wwaliłam wszystko w samochód i pojechałam do jego rodziców. Wymieniłam też zamek w drzwiach. Dziś jest moim mężem, ale to długa historia i zupełnie inny człowiek. Facet potrzebuje takiego kopa, więc Axella do dzieła i zainwestuj w worki na śmieci, no chyba, że masz do spakowania tylko komputer
Dorwałam w bibliotece "Język niemowląt", podobno fajna, więc zaraz pod kocyk i jeśli nie zasnę, to zacznę czytać. No i lody z owocami zaraz będą
Jak kupicie maty, karuzele i bujaczki, to co znajomi będą Wam kupować w prezencie? 
|
super  klaski:
i o to chodzi ..czasami pomaga!
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Kurcze kiedyś patrzylam się na dziewczynę z mojej pracy jak na wariatkę jak się dowiedziałam, ze wyprała wszystkie zabawki dla dziecka ktore dostało przed urodzeniem, a teraz sama się zastanawiam czy tak nie zrobić.. dostalam od brata sporo zabawek, ale leżały w piwnicy i mają dziwny zapach..
|
Ja prałam wszystko i zabawki też przed narodzinami Wiktosia ..nowe czy nie zawsze dotknięte przez nie wiadomo co...w proszku dla dzieci i tylko raz..potem już nie bo to tylko "domowe "zarazki były i jakoś mnie to nie zrażało..no chyba że mały mając 3 miesiące tak ześlinił zabawkę że wołała o przepierkę
|
|
|