Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-05, 19:41   #2155
velika
Winter is coming

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

matko kochana nadrabiam, jeszcze 2 strony.... Wczoraj się wkurzyłam na mojego, bo przez jego wieczny brak czasu wyjazd majówkowy mógł nam przejść koło nosa Na szczęście dziś wszystko ogarnął, wziął urlop i jedziemy na 5 dni plus moja siostra ze szwagrem i przyjaciel z dziewczyną, jutro będę rezerwować A w pracy mam teraz taki nawał, że nie mam dwóch minut, żeby wejść na neta, w dodatku musiałam zabrać pracę do domu na weekend, bo tyle tego... Śniegi zaczynają topnieć i chyba klienci wreszcie mogą do nas dojechać

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

mi też się podoba.. widać, że wesele z klasą i z KASĄ. pana młoda wygląda super, chociaż sama nie zrobiłabym sobie takiej fryzury, nie ubrała różowej sukni ani takich butów

noo na pewno lepsza, bo droższa
kup sobie na początek l'biotica krem do rzęs, kosztuje jakieś 15zł, mi bardzo pomógł na wypadające rzęsy. wiem, że inna przyczyna u mnie była, ale może akurat się przyda

A mi się ta PMka od rutko bardzo podoba, a zdjęcia są mega
I popieram z odżywką l'bioitki, mi pomogła, miałam kiepskie, wypadające rzęsy, a teraz wcale nie wypadają i wyraźnie urosły Ale wcieram ją już ze 2 lata. No i plus dla alergiczek- nie uczula.
Poza tym dziewczyny wiosna idzie, od wczoraj kicham i bolą mnie oczy, a to znaczy, że drzewa zaczynają pylić zazwyczaj łapało mnie już w lutym, ale lepiej późno niż wcale

velika jest offline Zgłoś do moderatora