Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-05, 20:09   #609
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Przez święta tez zobaczyłam się ze znajomymi z liceum i sie nasluchalam jak to uroczo wyglądam No i w koncu nikt mi nie zadawal pytań jak się czuje i jak to jest byc w ciaży tylko gdzie pracuje, co porabiam jak mieszkanie itp dawno się widzieliśmy wiec ich bardziej interesowało to niż moje problemy fizjologiczne

No i potem widziałam sie z kolegami męża. To mi nagadali komplementów jak to pięknie kobieta w ciąży wygląda. Także mnie podbudowali trochę
o widzisz jak miło ja też przez okres świąteczny nasłuchałam się sporo komplementów.. i muszę przyznać, że to bardzo budujące

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
dOstałam sms od Axelli, wywaliła tża, ogólnie był mega niemiły, zabrał jej kompa i jeszcze chciał od niej kasę na odchodne. Powiedział, że jesli dzecka nie ma na swiecie, to go w ogole nie ma Potem Axella postara się wejść i napisze...

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Jadę na wieś, potem napiszę, postaram się! pa
masakra
Axella za długo mu pobłażała

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

Microlife dziś odbieram

Paletki sleeka też wielbię, tym razem kupiłam najnowszą - Lagoon na alledrogerii
Mam jeszcze Au Naturel, Storm, OSS, Paraguayę, Monaco, Glory, Sunset i wszystkie kocham
Róże też mają fajne, mam Coral i zamówiłam jeszcze Rose Gold [COLOR="Silver"]
a ja w końcu kupiłam zupełnie inny termometr ale to opowiem przy okazji
co do paletek to wielbię wszystkie ale moja ukochana to storm
róży nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
j
a co do paletek ... długo się cienie utrzymują? kiedyś chciałam kupić, ale u mnie strasznie krótko się cenie trzymają, nawet z bazą
:
ja jestem bardzo zadowolona, nie używam żadnej bazy pod cienie a trzymają się super
ale możliwe też, że taką mam cerę bo ogólnie nie mam problemu z trwałością cieni na powiekach

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora