2013-04-05, 20:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Przez święta tez zobaczyłam się ze znajomymi z liceum i sie nasluchalam jak to uroczo wyglądam  No i w koncu nikt mi nie zadawal pytań jak się czuje i jak to jest byc w ciaży tylko gdzie pracuje, co porabiam jak mieszkanie itp  dawno się widzieliśmy wiec ich bardziej interesowało to niż moje problemy fizjologiczne
No i potem widziałam sie z kolegami męża. To mi nagadali komplementów jak to pięknie kobieta w ciąży wygląda. Także mnie podbudowali trochę 
|
o widzisz jak miło ja też przez okres świąteczny nasłuchałam się sporo komplementów.. i muszę przyznać, że to bardzo budujące 
Cytat:
Napisane przez vvgh
dOstałam sms od Axelli, wywaliła tża, ogólnie był mega niemiły, zabrał jej kompa i jeszcze chciał od niej kasę na odchodne. Powiedział, że jesli dzecka nie ma na swiecie, to go w ogole nie ma Potem Axella postara się wejść i napisze...
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------
Jadę na wieś, potem napiszę, postaram się! pa 
|
  masakra 
Axella za długo mu pobłażała
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii

Microlife  dziś odbieram
Paletki sleeka też wielbię, tym razem kupiłam najnowszą - Lagoon  na alledrogerii 
Mam jeszcze Au Naturel, Storm, OSS, Paraguayę, Monaco, Glory, Sunset  i wszystkie kocham 
Róże też mają fajne, mam Coral i zamówiłam jeszcze Rose Gold  [COLOR="Silver"]
|
a ja w końcu kupiłam zupełnie inny termometr ale to opowiem przy okazji 
co do paletek to wielbię wszystkie ale moja ukochana to storm 
róży nie próbowałam
Cytat:
Napisane przez vil84
j
a co do paletek ... długo się cienie utrzymują? kiedyś chciałam kupić, ale u mnie strasznie krótko się cenie trzymają, nawet z bazą 
:
|
ja jestem bardzo zadowolona, nie używam żadnej bazy pod cienie a trzymają się super 
ale możliwe też, że taką mam cerę bo ogólnie nie mam problemu z trwałością cieni na powiekach
|
|
|