Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak określić porowatość włosów?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 20:41   #162
aszuelka
Zakorzenienie

Dot.: Jak określić porowatość włosów?

1. Jak długo schną Twoje włosy? Okolo 1,5 do 2 godzin
2. Czy trudno je zmoczyć? Nie, raczej namoczenie wlosow zajmuje mi okolo 0.5-1 min
3. Czy jeżeli przerzucisz sobie jedno pasemko włosów przez głowę to zostanie, powoli wróci na swoją stronę czy spłynie mega szybko na swoją stronę? zostaje na miejscu
4. Twoje włosy wyglądają najlepiej od razu po umyciu, kilka godzin po umyciu czy od razu przed następnym myciem? wygladaja dobrze przez okolo 2 dni po umyciu
5. Czy błyszczą się w słabo oświetlonym pomieszczeniu? delikatnie tak
6. Czy są podatne? Np. czy po rozpleceniu warkocza masz falki? tak mam, ale szybko zanikaja. ogolnie nie sa latwe do ulozenia, wola zyc swoim zyciem
7. Po rozczesaniu włosów w dzień - nabierają objętości czy ją tracą? traca
8. Czy rozpuszczając włosy po całym dniu chodzenia w spiętych czujesz ulgę czy nie lubisz ich rozpuszczonych? nie lubie wlosow rozpuszczonych, co nie znaczy, ze zle wygladaja
9. Czy przeglądając się w lustrze w łazience widzisz, że się błyszczą? tak, zdecydowanie
10. Dotknij swoich końcówek i powiedz z czym Ci się kojarzą w dotyku. sa miekkie i delikatne
11. Farbujesz, prostujesz, suszysz włosy? farbowalam, chcialabym powrocic do naturalnego koloru, nie susze i nie prostuje
12. Czy masz problemy z domyciem włosów? Jeżeli tak to jakimi konkretnie specyfikami? nie mam takich problemow
13. Jakie kosmetyki nie sprawdziły się w Twojej pielęgnacji? (spuszyły, obciążyły itp.). moja przygoda z pielegnacja wlosow dopiero sie zaczyna, nigdy wczesniej nie uzywalam zbyt wielu kosmetykow, ale jeszcze zaden nie sprawil mi klopotow (przynajmniej tak mi sie wydaje)

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując