Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ebi Smolarek
Wątek: Ebi Smolarek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-27, 18:04   #14314
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
[/B]

Chciałam być oryginalna i mieć fotkę z Leosiem. Tylko jeden problem - jak do niego zagadać? Ja po polsku na początku miałam problem, a co dopieru po jakiemuś innemu.

Pogoń za Żewłakowem była świetna. Ale szpilki na niego podziałały
I ta akcja z Żewłakowem w mrożonkach Jeszcze teraz mam głupawkę, jak sobie o tym pomyślę.

A Arturka widziałam, ale był w pierwszej turze piłkarzy razem z Kowalewskim i wtedy dopiero zbierałam się na odwagę, żeby do kogoś podejść. Mówię, że praktycznie cała kadra przeszła obok mnie. Tylko dopiero, jak na końcu zobaczyłam Matusiaka, to się odważyłam podejść, a właściwie przebić się przez resztę właśnie do niego. On jest ładny. Na równi ładny, co Ebi. I też ładnie gole strzela. I tak ładnie pachniał No, tak. Ebi nie przyjechał, to już mi chodzi po głowie zdrada

Dobra, daję foty.
Ale się z Żewłakowem przytuliłam Ale i tak to z Matusiakiem sobie chyba w ramkę oprawię
boziu ja jescze chce tam byc
ale pomyslec, ze ja tez tam wyczekiwalam na nich pod sheratonem

foteczki fajoskie, ja moje tez daje do wywolania wezme do szkoly, poszpanuje przed kolegami

Jacus jak zwykle super fryz Maciek sie opala, a Zewlakow jakos tak dziwnie wloski ma zaczesane?
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora