2013-04-06, 19:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
Napisane przez salviae
dziękujemy  fotelik tako, on też jest czarny i ma budkę w kropki która się zakłada na gumki, spacerówce zdjęć nie robiłam, mogę Ci ją pstryknąć nie na stelażu jakbyś chciała też zobaczyć 
Aa i bardzo łatwo się wpina wszystko, nawet ja dałam radę bez problemów, fajnie lekko chodzi, podbija się też ekstra polecam bardzo
|
widzialam caly komplet, ale wlasnie bialy w czarne i tz nie byl przekonany. poza tym wszystkie tako w sklepie to byly gondolki i ani pol spacerowki...ale nie rob sobie klopotu. przy okazji podjade znow do hurtowni i moze w koncu wybiore czy polka czy len, czy w ogole inny wozek tez mysle nad fotelikiem do kompletu...na dalsze tracy mozemy wykorzystac bezpieczniejszy graco po siostrzencu. ile zaplacilas? prezentuje sie super.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Elusiek

dziś mierzyłam obwód swojego brzuszka, tydzień temu było 98 cm a dziś aż 106 cm maluszek rośnie jak na drożdżach 
|
tez tak mialam, najpierw 100, a po tyg. 110 ale to na pewno ten turecki siad malej 
|
|
|