2013-04-06, 22:37
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 74 pkt / 100% pozyt.
|
Kwiecień: Amla Jasmin, Ginvera, Rihanna, Alterra
ZAMKNIĘTE !!! 
Zasady jak u wszystkich, wysyłka poleconym ekonomicznym w bąblach, osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza.
Chciałabym wszystko wymienić za jednym razem, proszę brać to pod uwagę, i szanować swój/mój czas.
Kosmetyki są świeże i mają długi termin ważności.
Na szaro - wymienione
Do wymiany mam:
- Dabur Amla Jasmin 200 ml., zostało 80%, prawie cały
- Ginvera Green Tea Whitening Marvel Gel (Delikatny żel - peeling złuszczający) 60 ml, ciężko dokładnie określić ile zostało ale myślę, że 10 ml, na spokojne testy
- Alterra pomadka ochronna rumiankowa , maźnięta kilka razy i zdezynfekowana, jak nowa
- Rihanna Rebelle EDP, na testy, resztka z 4 ml.
- Mineralnie: sample róży EDM i nie tylko w sporych fiolkach (nie ma ich na zdjęciu)
- rozświetlacz w płynie Revlon Bare It All, odcień 370 Pink a Boo - użyty kilkanaście razy, zużycie znikome, kupiony na "truskawie" na początku 2012 r.
- Sensique lakier, nowy, spr. kolor jedynie na 1 paznokciu, kolekcja Nature Code wiosna/lato 2012 r., konsystencja bez zmian - dodam jako gratis
- Avon kredka Shock w kolorze Khaki Shimmer (temp. kilka razy)
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339340295
- odlewka filtra SPF 45 PA++ Holika Holika UV Magic Makeup SUN Cream, do słoiczka
- nowe mleczko do biustu Yves Rocher (tu jeszcze nie wiem czy oddam)
Chętnie przygarnę:
wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post40293744
- szeroko rozumiane kosmetyki Yves Rocher
(miniaturki zapachów/żele Jardis du Monde/ serię Plasirs Nature /podkład Pure Ligth róż)
- mgiełki do ciała Avon NATURALS 
- Avon kremy Anew Vitale
- serum z BU
- serum Flavo C 8%
- puder prasowany Manhattan (nowy)
- puder bambusowy z BU
- pędzel Hakuro do pudru
- specyfiki do włosów
- tabletki typu Merz Special na włosy i paznokcie
- niekosmetycznie : zegarek Geneva złoty
można kusić
Dziękuję za kolorówkę/podkłady/Avon/Oriflame/lakiery do paznokci/niską półkę drogeryjną.
ZAPRASZAM
Czas edycji: 2013-06-07 o 12:42
|
|
|