Re: Pomocy! jak wrócić do naturalnego koloru?
Iguano!
Kiedyś ciągle zmieniałam kolor włosów, przeszłam wszelkie możliwe metamorfozy, aż wreszcie ustatkowałam się (chyba) przy czekoladowym brązie - ciemnym. Kusi mnie Brasilian brown z serii Feria Color L'Oreala, mam nadzieje, że wyjdzie taki jak na zdjęciu. Czarny był dla mnie zbyt ekspansywny (mam bladą cerę i ciemnobrązowe oczy), poza tym determinował określone kolory makijażu - brązowe włosy dają mi więcej swobody. Próbowałam też rudego (taki dosć specyficzny odcień), podobał się wielu osobom do tego stopnia, że bywałam zaczepiana na ulicy, przez ludzi, ktorzy pytali, czy to mój naturalny kolor [img]icons/icon12.gif[/img] Ale tego koloru Ci nie polecam, bo wydaje mi się, że szaroniebieski oczy i rudy to nie jest udana mieszanką. Jeśli lubisz ekstrawagancje to może spodobał by Ci się jakiś kolor z serii Rouge Passions - intrygujące czerwienie. Jeśli nie, to na szczęście brązów jest cała gama. Jakiś tydzień temu pojawił się wątek z fajnym adresem (chyba rozpoczęła go Cherry). Skanujesz swoje zdjęcie, potem do woli eksperymentujesz z kolorem włosów, fryzurą i makijażem. Jeśli masz taką możliwość - spróbuj, moze coś fajnego przyjdzie Ci do głowy.
Pozdrawiam - Aga
|