2013-04-07, 10:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Ale fajny Dzidź, a jak paluszki widać! Słit 
Super masz brzusiu 
Ja się wybieram też na połówkowe na 3d/4d,myślę,że warto?
Ale czy to nie jest szkodliwe?
Moja koleżanka zaczęła mi wczoraj marudzić,że za dużo mam tych usg jak co każdą wizytę...i ze to niebezpieczne. I ona miałam tylko 2 przez całą ciążę a urodziła zdrowe dziecko.Na co ja jej powiedziałam,że dużo osób ma często usg i też rodzi zdrowe dzieci.No ale ona twierdziła,że to zależy od dziecka, niektórym zaszkodzi bardziej,innym mniej.Ech...
|
Wiesz, sam NFZ zaleca 3 USG, więc ten 
Poza tym, z tego, co wiem, to nie można częściej niż co 2 tyg., chyba, że z medycznych przesłanek. Oczywiście im rzadziej, tym lepiej, ale moim zdaniem ważniejszy spokój mamy, że wszystko z dzidziolem ok, niż jakby miała się stresować mając tylko 1 czy 2 USG przez całą ciążę...
Witam się z rana ziejąc nienawiścią. Zaraz przywalę tż, słowo daję, że mu przywalę. Cały tydzień go nie było. Ja sprzątałam, gotowałam, zajmowałam się Edą... W końcu miałam urlop, nie?
Wczoraj pracował, więc nie miał dla nas czasu. I dziś z rana mówi, że on jedzie albo my mamy gdzieś jechać, bo on musi pracować. Pytam, czy mógłby chociaż powkładać mi naczynia do zmywarki, bo serio cały tydzień KOMPLETNIE NIC NIE ROBIŁ. A on co? Zrobił mi awanturę, że on nie ma czasu, bo musi pracować
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|
|
|