Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-07, 12:00   #596
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Hello

Trzymam kciuki za dzisiejsze chrzciny!

Szaja trzeba było spytać lekarza po co w takim razie siedzi i czy w kontrakcie ma zbieranie kasy za siedzenie czy za pracę obłęd normalnie dużo zdrowia!

Ifwka bo miałam kiedyś pytać i mi się zapomniało, jak córka TŻ przyjęła Oliwkę?

Cała w deszczu właśnie w nocy w tv słyszałam o tym wypadku i kierowca karetki nie przeżył Bogu dziękować, że dzidziuś żyje, oby z tego wyszedł

Fewcia ja się boję zapeszać, ale moja Mała spała ładnie drugą noc. Ładnie tzn. że przespała ciągiem 2,5-3h, jak na Nią to bardzo duży sukces, oby to były początki normalniejszych nocek. Może Twoja Blanka też wyrośnie z tego?

Nawijka możesz mieć rację z tym rozkładem dnia. Kubuś w dzień odeśpi i potem w nocy chce się bawić. I u nas jest czasem tak, teraz mniej, ale kiedyś tak było co noc, np. jest godzina 1, Ewcia nie śpi, ale widać zmęczona. Biorę do karmienia, je ze 20 minut i zasypia. To ja się kładę, zamykam oczy i słyszę, że Mała się kręci. Patrzę na Nią, oczy jak 5 zł i chce się bawić. A spała ze 3 minuty. I to taka seria jest, potrafi tak 2-3 razy pod rząd i w ten sposób siedzimy pół nocy

Przeglądałam właśnie stare zdjęcia, chcecie coś śmiesznego do klubu?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora