2013-04-07, 18:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cześć dziewczyny I ja w końcu dotarłam
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
|
bardzo fajny haft ja robiłam jajka ze wstążek na Wielkanoc
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
To dziewczyny chwalcie się co już macie  sukienki wybrane??
|
wybrane i zakupione
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Wpadłam tylko na chwilkę by powiedzieć, że.... dzisiaj byłam drugi dzień w pracy  nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa  Na razie umowa to przekręt bo cały czas staram się o staż... ale to takie wspaniałe uczucie  Trzymajcie kciuki
W Wawie jest masakryczna pogoda 
|
Kate, pracujesz w Warszawie? świetnie trzymam kciuki za przedłużenie i fajne wypłaty 
Cytat:
Napisane przez talkative2
spotkanie się tak dobyło, że mnie upiły i go nawet nie pamiętam...  hehe wyszło jak zawsze
aga - powiem Ci, że znośnie to moja mama przyjęła. Z tatą nie było problemu , bo on sam nas namawiał do wyjazdu. Mama M również nas namawiała  Kierunek - tutaj się zastanawiamy ale albo UK albo IE  Generalnie mieliśmy wcześniej pracę sobie nakręcać, ale chyba koniec końców wcześniej kupimy bilety i będziemy szukać na miejscu. Patrzyłam już trochę na ogłoszenia agencyjne z PL, ale jest ich bardzo mało. Na miejscu w agencjach na pewno będzie tego więcej  Pewnie gdzieś w okolicach maja kupimy bilety - już się nawet w cenach orientowałam 
|
Talk, widzę że decyzja zapadła nie boicie się jechać w ciemno? Ja bym wolała czegoś z Polski poszukać - tak żeby przynajmniej jedna osoba miała pracę a druga mogła szukać
Cytat:
Napisane przez jusztyska
Kate, śliczna torebka
ja dziś w Rossmanie wydałam 150 zł... 
|
ja ostatnio też poszalałam w Naturze i Ikei
|
|
|