Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-07, 18:00   #260
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

Cześć dziewczyny I ja w końcu dotarłam
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
jak mogłam przegapić nowy wątek?!

https://www.google.pl/search?q=haft+...w=1366&bih=600 to jest haft matematyczny Właśnie dziergamy króliczka.
bardzo fajny haft ja robiłam jajka ze wstążek na Wielkanoc
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
To dziewczyny chwalcie się co już macie sukienki wybrane??
wybrane i zakupione

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę by powiedzieć, że.... dzisiaj byłam drugi dzień w pracy nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa Na razie umowa to przekręt bo cały czas staram się o staż... ale to takie wspaniałe uczucie Trzymajcie kciuki

W Wawie jest masakryczna pogoda
Kate, pracujesz w Warszawie? świetnie trzymam kciuki za przedłużenie i fajne wypłaty

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
spotkanie się tak dobyło, że mnie upiły i go nawet nie pamiętam... hehe wyszło jak zawsze

aga - powiem Ci, że znośnie to moja mama przyjęła. Z tatą nie było problemu , bo on sam nas namawiał do wyjazdu. Mama M również nas namawiała Kierunek - tutaj się zastanawiamy ale albo UK albo IE Generalnie mieliśmy wcześniej pracę sobie nakręcać, ale chyba koniec końców wcześniej kupimy bilety i będziemy szukać na miejscu. Patrzyłam już trochę na ogłoszenia agencyjne z PL, ale jest ich bardzo mało. Na miejscu w agencjach na pewno będzie tego więcej Pewnie gdzieś w okolicach maja kupimy bilety - już się nawet w cenach orientowałam
Talk, widzę że decyzja zapadła nie boicie się jechać w ciemno? Ja bym wolała czegoś z Polski poszukać - tak żeby przynajmniej jedna osoba miała pracę a druga mogła szukać

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Kate, śliczna torebka

ja dziś w Rossmanie wydałam 150 zł...
ja ostatnio też poszalałam w Naturze i Ikei

Choji jest offline Zgłoś do moderatora