2013-04-07, 17:41
|
|
luckygirl
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Do nauczenia mam mniej niż połowę bo wieś w chłopach mi już bokiem wyłazi  a nie mam zamiaru uczyć się słowo w słowo bo to moim zdaniem nie ma sensu... Nawet prof. od polaka mi tak powiedziała...
A moja siostra zdaje w tym roku też mature, ale ubrała sobie sarmatyzm w literaturze i sztuce
-
|
Mi nie chodziło o nauczenie się słowo w słowo Jak jak napisała Paulina, przeczytać kilka razy i zapamiętać, a potem powtórzyć to swoimi słowami. Chodzi o to, żeby zapamiętać sens 
Brrr sarmatyzm moja miała chyba antysemityzm, ale w końcu jej powiedziałąm "Młoda po co masz szukać książek, jak i tak masz kupę nauki do pisemnych przedmiotów - w tym matmy ( ) dam Ci swoją, tylko pozmieniaj tam niektóre rzeczy i będzie git" 
Cytat:
Napisane przez groszek75
o kolejny mi dojdzie do zagladania 
|
zapraszam, zapraszam 
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Dziewczyny robicie mozę smażone ziemniaki? Jeśli tak to najpierw je gotujecie? I nie chodzi mi tu o frytki 
|
ja nie robię, ale mój TŻ robi bardzo często. Nawet zaraz to będzie robił. On ich nie gotuje, po prostu obiera, kroi w talarki i smaży. Potem sypie przyprawą do ziemniaków, oregano i bazylią. A potem zjada je z moim tao tao słodko-pikantym które mi bezczelnie wyżarł a ponoć ostrego nie lubi
|
|