Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-07, 18:46   #1369
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
no ale sie w☠☠☠☠...m az poszlam na gore i ryczalam jak male dziecko pierwszy raz od poczatku ciazy ktokolwiek mnie wyprowadzil z rownowagi ...

przeciez nie chodzi tu o moje lenistwo do cholery...ja naprawde nie mam dzis sily a po tej jelitowce na nic nie mam ochoty i od wszystkiego mnie odrzuca...nawet chleb tostowy ktory jest w domu smierdzi mi...farba
nie denerwuj sie faceci czasami tak sie zachowuja, najlepiej usiasc i pogadac jak sie czujesz i ze wiele sie zmienilo, ze chcialabys by ci pomogl prejsc przez ten okres z usmiechem i spokojnie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Znowu mnie teściowa wnerwia.Twierdzi, że źle wyglądam w jakiejś sukience (którą tak naprawdę bardzo lubię).I, że ona tak mówi dla mojego dobra, bo to obiektywna opinia, bo ludzie tak sądzą.Jacy ludzi?!Chyba ona!Ankietę kuźwa robiła!!!??Czy ona jest wyznacznikiem opinii społeczeństwa?!Niech już sie ciepło robi i niech jeżdzi na te weekendy na działkę i jej niech roboty dowalą w nadgodzinach bo nie wytrzymam.Niedługo sie wyprowadzam i chce mnie chyba powkurzać na zapas

nie zazdroszcze, ale ja dzisiaj ze swoja niedoszla tez mialam wymiane zdan, kobeita w ciagu ostatniego roku poprostu prezchodzi sama siebie
a mialam ja za super babke

wez ja olej,
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora