2013-04-08, 07:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez Olcia
Jeśli to dokładnie ten sam żakiet, który ja oglądałam, to kosztował 160zł  czyli ze zniżką ~120.
Ja zazwyczaj jak kupuję coś w sklepie, w którym rzadko robię zakupy albo po raz pierwszy, to pytam czy można oddać/wymienić itd.  właśnie w housie kupowałam torebkę na wesele w sierpniu i chyba 1.08 wprowadzili te zwroty na karty podarunkowe... dlatego wahałam się przy zakupie, bo nic innego bym tam raczej nie kupiła. Ale na szczęście ja tę moją torebkę bardzo lubię  a Ty jaką wybrałaś? 
|
Ja kupiłam sobie żółtą neonową, taką jak dodałam w załączniku (na żywo wygląda ładniej) ale wasza biała mnie zachwyciła i teraz żałuję że nie kupiłam jej też a z tamtą bym coś wymyśliła 
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77
Fajnie wyglądasz, sukienka obleciałaby do pracy ale tylko z jakimś żakietem wydaje mi się  I w sumie lepiej kupić sobie kreację wcześniej, to duży komfort - mnie się parę razy zdarzyło zostawić taki zakup na koniec - nigdy więcej
Miłego dnia dziewczyny, wreszcie pokazało się u mnie słońce, chyba zrobię fotkę 
|
Mi też podobają się bardzo te sukienki, mam dwa wesela jedno pod koniec maja drugie początek czerwca i muszę iśc do Mango i je zmieżyć tylko ja wybrałabym czerwoną albo ten brudny róż, jakoś nie moge się przekonać aby iść w białej albo czarnej sukience na wesele
|
|
|