Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-08, 07:51   #4308
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Jeśli to dokładnie ten sam żakiet, który ja oglądałam, to kosztował 160zł czyli ze zniżką ~120.

Ja zazwyczaj jak kupuję coś w sklepie, w którym rzadko robię zakupy albo po raz pierwszy, to pytam czy można oddać/wymienić itd. właśnie w housie kupowałam torebkę na wesele w sierpniu i chyba 1.08 wprowadzili te zwroty na karty podarunkowe... dlatego wahałam się przy zakupie, bo nic innego bym tam raczej nie kupiła. Ale na szczęście ja tę moją torebkę bardzo lubię a Ty jaką wybrałaś?
Ja kupiłam sobie żółtą neonową, taką jak dodałam w załączniku (na żywo wygląda ładniej) ale wasza biała mnie zachwyciła i teraz żałuję że nie kupiłam jej też a z tamtą bym coś wymyśliła

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Fajnie wyglądasz, sukienka obleciałaby do pracy ale tylko z jakimś żakietem wydaje mi się I w sumie lepiej kupić sobie kreację wcześniej, to duży komfort - mnie się parę razy zdarzyło zostawić taki zakup na koniec - nigdy więcej

Miłego dnia dziewczyny, wreszcie pokazało się u mnie słońce, chyba zrobię fotkę
Mi też podobają się bardzo te sukienki, mam dwa wesela jedno pod koniec maja drugie początek czerwca i muszę iśc do Mango i je zmieżyć tylko ja wybrałabym czerwoną albo ten brudny róż, jakoś nie moge się przekonać aby iść w białej albo czarnej sukience na wesele
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba_U8742-07X-01.jpg (55,5 KB, 7 załadowań)
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora