2013-04-08, 10:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z naszymi dziećmi nudy nie mamy, bo z nocnikami za nimi biegamy! Styczeń/Luty 2
witam się w nowym wątku
Leon dziś sam na własnych stópkach przeszedł całą drogę do żłobka- to jest ok.2,5 km
u nas piękne słońce i 6 stopni więc chyba w końcu będzie wiosna
Wczoraj z TŻem zrobiliśmy sobie spacerek- 7,5 km jestem dumna z moich chłopaków, że tak grzecznie ze mną chcą wychodzić. Na zdrowie nam to wyjdzie.
Co do ubioru- Leon jeszcze w zimowym płaszczyku chodzi, do tego nadal nosi swoją okropną za małą czapkę (ma dwie inne ale nie ma siły, żeby go przekonać do założenia innej niż ta za mała) szaliczek nadal pod szyjką zawiązuję, rajstopki i spodnie dresowe/jeansy ( w każdym razie nie zimówki).
Na dniach chcę go zacząć ubierać w lżejszą kurteczkę no i jakoś przekonać do innej czapki 
Szukam bucików na wiosnę- w sklepach na razie nędza aż piszczy byłam wczoraj w deichmannie, ccc i bartku- wszystko jakieś brzydkie albo nie na jego rozmiar (26 mu kupujemy), w bartku ceny powalają- za trampki, takie za kostkę ze skórzanymi wstawkami 240pln masakra te ceny butów
Stalowa jak twoja dietka?
Ja się trzymam ostro, wczoraj oprócz spacerku 7,5 km, przejechałam jeszcze na orbitreku 20 km, dziś wyciągam rower bo mnie aż nosi...wiosna chyba idzie
|
|