Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-08, 14:47   #1718
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
boze jak mow tz
nie ja nie chce sie czuc jak slon w skladzie porcelany. nie chce robic tego na sile bo wszyscy naciskaja...bo on ma takie widzi mi sie.
wiedzial od samego poczatku ze nie rajcuja mnie sluby itp rzeczy a wczoraj oznajmil mi "myslalem ze sie zmienisz" no to tylko patelnie i przez leb
ja lubie sobie utrudniac zycie a teraz jest duzo rzeczy innych wazniejszych do zrobienia.
Ale nie musisz robić niewiadomo jakiej pompy.Ślub cywilny to tak niewiele zachodu.Idziesz do urzędu (musisz mieć metrykę jak sie urodziłaś gdzieś indziej), płacisz, odpowiadasz na parę pytań, max godzina.Sam ślub to moze z pół godziny.Nie musisz mieć białej sukni,welonu itp.Mozesz nawet przynieść zaświadczenie, że w ciąży jesteś to Ci przyspieszą termin.
A uwierz mi wszelkie sprawy urzędowo-formalne łatwiej załatwić jak rodzice są po ślubie.Nawet rodzinne czy becikowe.Po prostu mniej latania.
Oczywiście nie zmuszaj sie do czegoś czego nie chcesz, tylko tak mówie, że by było łatwiej

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
akurat to imię mi się podoba Kornel albo Kornelia Haaa imieny Kornela są dzień po moich urodzinach. Wiem chyba jak przekonam TŻ.

Monia dziękuję, że napisałaś to imię
A mi sie podoba Kordelia

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-04-08 o 14:48
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora