Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-08, 15:52   #1505
xal
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a ty przypadkiem dłuższych cykli nie miałaś? może faktycznie tak jakoś tydzień później ci wyjdzie ten poród a brzuszek to jak to u panienki - szczupła laska się szykuje i tyle po tobie to ma.
u mnie młody nie ma po kim być szczupłym bejbikiem, więc zobaczymy...
co do szyjki - no jak to, cokolwiek to znaczy? znaczy, że szyjka też się szykuje terminowo
Doczytałam sama te oznaczenia na wydruku i kość udową ma starszą niż jest, główka parę dni mniejsza niż powinna być a chuda ... no cóż, ja mam lżej
Bo ten prognozowany czas ciąży to biorą z obwodu głowy i brzuszka jakoś ...
Cykle owszem nieregularne miałam, ale wiem, że owulację miałam jakoś 3-4 dni później niż lekarka to liczy według OM, więc jak ona podaje 16 maja, to ja wiem, że spokojnie mój termin to 19/20 maja. A to wnioskuję po objawach śluzowych no i kiedy było jak przyszliśmy padający na nos ze spaceru po górach a ja do męża "kochanie, dzisiaj to już musimy, bo jutro może być za późno"
Z tą szyjką, to ja wiem, że wszystko ok, ale jakby co się działo (odpukać) to ja nie wiem ile kiedy było cm bo lekarka nie mówi, nie wiem czy mierzy, chyba mniej więcej palcem ...

Fotelik atom 2, jak już było wspomniane, to atom ze skrzydełkami jakby się któraś zastanawiała kupując czy na pewno bierze ten 5*.

Edytowane przez xal
Czas edycji: 2013-04-08 o 15:56
xal jest offline Zgłoś do moderatora