Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-08, 19:01   #1870
misiulka06
Rozeznanie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
o masakra, mam teraz smaka na wszystkie te pyszności

Zacznijcie a jak już będziesz w ciąży to wtedy staniesz się najszczęśliwszą kobieta na świecie. U nas w sumie to była kinder niespodzianka ale dodała nam skrzydeł

super

A czym obcinaliście? tzn nozyczki lepsze czy obcinacz? Nie zakupiłam jeszcze tych sprzętów i nie wiem co lepsze.

za wizyty. A z tym ktg ja nie miałam jeszcze nawet raz i nie będę miała chyba że dopiero na porodówce jak wyląduje przynajmniej nikt mi nic nie mówił o tym. Ciekawe od czego to zależy. Dziewczyny a na to ktg do szpitala idziecie czy gin u siebie może mieć taki sprzęt?

a u mnie tak jak brzuch ładnie bez rozstępów tak cycki to masakra. Coraz więcej ich. Może to przez to że bez stanika chodziłam bo tak wygodnie było i się naciągnęły. Teraz co dzień w tym do karmienia chodzę bo najlepiej mi trzyma. Ale rozstępy jak były tak są

A tak na koniec dodam...MAMY WÓZEK kurier dojechał po 15 dopiero. Mąż poskładał, pojeździłam już po mieszkaniu super się prowadzi. Już bym tam włożyła kogoś i powoziła
ja mam ktg w szpitalu i to jest u nich obowiązkowe od 39 tygodnia 2 x w tygodniu.
misiulka06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując