2013-04-08, 20:00
|
|
|
Moderator
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC
Przejrzałam rossmanową gazetkę i uf.. kupię tylko syrenkę 
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
ja wszelkie sweterki kupuję na bazarku, placę 30-35zł, sa mięciutkie i się nie kosmacą. Aktualnie w sklepie cieżko cos kupic, a jak juz jest ladne i dobrej jakosci to cena powala
|
To racja Ja tez albo latam na bazarek albo do Chińczyków. Tam to takie ciuchy jakbym allegro odpaliła. Z początku się bałam tam brać, ale mam pare swetrów po kilka lat i już się nie boję. Za 3 dyszki dobry ciuch kupić można 
Co do Rossmanna, ja podpatrzyłam tylko Gourmety dla Lucka i chusteckzi do prania. Także też niewiele.
Tak podglądałam wątek, laski czekały na gazetkę jak na jakieś wybawienie Nic się nie odzywałam że u mnie w skrzynce od soboty leżała, bo zeskanować nie miałabym czym, a beterii od aparatu do cisnieniomierza potrzebuję. To ważniejsze 
Ale bez szału te gazetki coś ostantio.
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------
Cytat:
Napisane przez groszek75
no ja mam juz go i teraz mysle nad innym kolorem, fajnie sie uklada, ale troche sie odzwyczailam 
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
nie znosze golfow 
|
a to jak już wiesz jak leży to co się martwisz Mój to zawsze się drze że za mało tych czoczków wywalam, a mi się wydaje że ja i tak spore te dekolty noszę. Nie dogodzisz 
Golfu chyba nigdy w życiu nie miałam. I nie zamierzam.
Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-08 o 20:02
|
|
|